Sluiten

Camping Sollasi in Noordwijkerhout

Camping Sollasi in Noordwijkerhout Camping Sollasi in Noordwijkerhout Camping Sollasi in Noordwijkerhout
WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping Sollasi ligt direct aan het Oosterduinse meer, tussen de bollenvelden en aan de rand van bos en duin. Vanuit uw tent, camper of caravan kunt u hier heerlijk fietsen, wandelen of gewoon genieten van zon en zee. Het brede strand van Langevelderslag ligt op slechts 2,5 kilometer afstand en er is in dit deel van Nederland meer dan genoeg te doen om een vakantie compleet te maken voor het hele gezin.  Het naastgelegen bungalowpark Sollasi biedt twee heerlijke restaurants en bij het strand van Langevelderslag kunt u eveneens lunchen of dineren.

Camping Sollasi
Duinschooten 14
2211ZC - Noordwijkerhout
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 0252-376 437

GPS coördinaten: 52.28362 / 4.50521
(52.28362° 17' 1.0'' N    4° 30' 18.8'' O)
Aantal plaatsen: 160  / Toerplaatsen: 160
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Sollasi

Meningen over Camping Sollasi

Mening nr: 708
Datum: 13-07-2007
Zijlstra 
®  
april - juni 2008
Alleen
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ben hier 5 jaar terug in mn eentje geweest en vond het er vreeselijk. Eigenlijk alleen maar vaste plaatsen voor caravans. Mijn tentje moest op een heel klein mini plekje staan vooraan pal onder een lantaarnpaal aan het pad. Oerongezellig, meer voor ouderen en voor mensen die iedere week op de camping staan. daardoor oerhollands volk. Groot terras vij restaurant, snackbar, campingwinkeltje, klein zwembad binnen met een hoop gillende kinderen erin. Omgeving is wel aan te raden, Noordwijkerhout is erg leuk, en mooie weg naar het strand door de duinen.
Mening nr: 48
Datum: 16-05-2006
Meyer 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Aardig gelegen camping aan het Oosterduinsemeer niet te ver na het strand(2,5 km). De hele omgeving is prima geschikt om leuke fietstochten te maken (Zandvoort, Katwijk) en natuurlijk naar de Keukenhof. Op de camping zelf staan veel vaste plaatsen, vooraan staan een twintal toerplaatsen. Het sanitair was in de mei-vakantieschoon al is de buitenkant wel aan een verf beurtje toe. Camping is verder rustig gelegen en mooi aan het meer waar je gedeeltelijk om heen kunt wandelen. Nog wel een keer het overwegen waard om deze camping te bezoeken.