Sluiten

Camping De Meenthe in Noordwolde

Camping De Meenthe in Noordwolde Camping De Meenthe in Noordwolde Camping De Meenthe in Noordwolde
WasmachineWasdroger

Camping De Meenthe ligt in het Meenthebos in de Friese Wouden bij de grens met Drenthe. Het kampeerterrein ligt rond een vijver en biedt ruimte aan 40 tenten, caravans en 4 campers. Trekkers kunnen terecht op een apart veldje. De camping beschikt over draadloos internet, er zijn koelkasten, een wasmachine, een droger en een telefoon. Voor kinderen is er een zandbak, speeltoestellen en een volleybalveldje. Het Droomhuisje is een lekkere speelplek, waarin ze zelfs zouden kunnen slapen. Het terrein is autovrij en alleen toegankelijk voor leden van het Nivon en houders van de Natuurkampeerkaart, te koop op dit terrein.

De Meenthe ligt in een prachtig coulissenlandschap. Het riviertje de Linde meandert hier door de groene Stellingwerven. Het Drents-Friese Wold strekt zich uit van Noordwolde tot Diever en Appelscha. In dit Nationaal Park zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet. De moerassen van de Rottige Meenthe, de Weerribben en de Wieden liggen op fietsafstand. Hier vindt u rijke moerasbossen met veel bijzondere vogels en planten.

Camping De Meenthe
Jokweg 2
8391VE - Noordwolde
Provincie: Friesland
Telefoon: 088-0990966

GPS coördinaten: 52.90052 / 6.12552
(52.90052° 54' 1.9'' N    6° 7' 31.9'' O)
Aantal plaatsen: 40  / Toerplaatsen: 40
Open van: 01 april   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Meenthe

Meningen over Camping De Meenthe

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
7
Hoogste
9
7
Gemiddeld
9.0
7.0
* over de jaren 2019 en later.
Mening nr: 5612
Datum: 11-08-2021
Jolanda Mos 
juli - augustus 2021
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 10| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 10|

Algemene beoordeling

lekker knusse camping!

Niks!!!

We werden onwijs gezellig en goed ontvangen door: Guus en Josien wat een leuke enthousiaste meiden. Onze caravan werd mooi op onze plek gereden door een trekker dat deden ze kundig! We komen hier graag nog eens terug!
Mening nr: 3858
Datum: 16-05-2012
Boer 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Erg aangename camping. Hangt natuurlijk wel af van de beheerders die je treft. Deze verschillen om de 2-3 weken. De camping is ruim opgezet, heeft voldoende sanitair en er hangt een gemoedelijke sfeer. Voor kleine kinderen is er voldoende te doen in de zandbak met toestellen. Iets grotere kinderen vermaken zich de hele dag in het achterliggende bos/veld. Qua voorzieningen meer dan voldoende voor de eenvoudige campeerder. Je moet wel tegen het gekwaak van kikkers kunnen, geruis van riet is ook aanwezig. Erg fijn is dat er geen auto's op het terein komen. De caravan wordt op zijn plek gezet door een kleine zitmaaier. Al met al een fijne camping als je niet al te grote verwachtingen hebt.
Mening nr: 3439
Datum: 31-07-2011
Venneker 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Volgens het natuurkampeerterreinboekje zijn honden welkom op de camping, echter ik voelde mij niet welkom met de hond op de camping. De regels zijn streng (een a4-tje met daarop de regels wordt uitgedeeld bij aankomst), er mag b.v. niet over het terrein worden gewandeld met de hond behalve naar de uitgang. We werden aangesproken op het feit dat we met de hond (kort aangelijnd) bij het speeltuintje waren. Het zorgde ervoor dat ik mij in de gaten gehouden voelde door de beheerders die op het terrein wonen. Al had ik van te voren geweten dat de regels streng waren dan had ik een andere camping gekozen.
Mening nr: 1227
Datum: 15-06-2008
C. Hoekstra 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Deze kleine camping is erg mooi gelegen aan een voormalig natuurbad, en ligt midden in een klein natuurgebied. Voor Nederland een zeer stille omgeving. De camping ligt vlak bij Noordwolde ( 2km) waar voldoende winkels te vinden zijn. Voor kleinere kinderen zijn er speeltoestellen waardoor zij zich prima kunnen vermaken. Op 3 km afstand ligt een mooie recreatieplas met strand, de spokedam.