Sluiten

Camping De Witte Wieven in Nunspeet

Camping De Witte Wieven in Nunspeet Camping De Witte Wieven in Nunspeet Camping De Witte Wieven in Nunspeet
BuitenzwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan in accommodatieCampingcard

Camping De Witte Wieven is rustig gelegen op de Veluwe vlakbij de Zandenplas en op 2 km afstand van het centrum van Nunspeet. De omgeving bestaat uit bossen, heide en zandverstuivingen en biedt uitgebreide toeristische fiets-, wandel- en ruiterroutes. Historische dorpjes, diverse pretparken, overdekt zwemparadijs in de buurt. Voor de watersportliefhebbers zijn het Veluwemeer en het IJsselmeer vlakbij. In de Zandenplas kan men naar hartenlust zwemmen en zonnen op het strand. Voor de paardenliefhebbers zijn er bijzonder mooie ruiterroutes die vanaf de camping starten.

Camping De Witte Wieven
Wiltsangh 41
8072PK - Nunspeet
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0341-252642

GPS coördinaten: 52.38084 / 5.81748
(52.38084° 22' 51.0'' N    5° 49' 2.9'' O)
Aantal plaatsen: 287  / Toerplaatsen: 70
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Witte Wieven

Meningen over Camping De Witte Wieven

Mening nr: 3274
Datum: 05-06-2011
mw.van eekelen 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Heerlijke ouderwetse camping waar veel kinderen rondrijden op skelters over de zandpaden. Er heerst een erg rustige sfeer. Wij zaten in een caravan van familie op een eigen plek, als je op de kampeervelden staat heb je niet zo veel privacy, dat is wel een nadeel. Er zijn geen heggen of afscheidingen. Verder is er een leuk zwembad,speeltuintje en manege. De grootste trekker is wel de Zandenplas op korte afstand. Als je niet in de vakantie of een lang weekend bent is het daar heerlijk rustig. Ik zwem vaak de plas op en neer (een half uur zwemmen) zonder ook maar iemand tegen te komen. Dit weekend met Hemelvaart en warm was het er wel druk maar dan nog alle ruimte en nog steeds niemand midden in de plas. De plas ligt aan een wit strand,het water is groen en langs het strand staan dennen, prachtig en zuidelijk om te zien. Voor de kleintjes is er een ondiep deel en zijn er speeltoestellen (water/zand). Verder ligt de camping midden in het bos met aan alle kanten fiets- en wandelpaden, een paradijs voor fietsers en wandelaars en zwemmers dus. Verwacht niet veel vertier, het is echt een camping voor rustzoekers,maar de kinderen vinden wel elkaar en genieten volop. Minpuntje is het wat armoedig aandoend sanitair en je mag niet altijd de auto bij de caravan zetten op de weiden. Verder centraal gelegen voor uitstapjes naar Elburg,Urk,Deventer,Amersfoort,Zwolle. Subtropisch zwembad op loopafstand alsmede een klein winkelcentrum. Geen winkel op de camping helaas, wel vers brood in kantine.
Mening nr: 2024
Datum: 01-07-2009
Roelof 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prima en betaalbare camping. Allemaal plaasten op gras!! Net een schoon sanitair. Leuk voor de kids: speeltuin, zwembad. Ook manege en tennisbaan, taveerne en recreatieteam in de zomer
Mening nr: 256
Datum: 26-07-2006
meris 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Tja, wat moet je nu van zo'n camping zeggen? Voor het eerst in vele jaren weer eens in NL op vakantie geweest, het was immers mooi weer, dus waarom niet? Van 14 juli t/m 25 juli 2006 op deze camping verbleven. Via het internet aan deze camping gekomen. De camping heeft een zwembadje, een manege en behoorlijk wat vaste jaar en seizoenplaatsen. Daarnaast zijn er een aantal bungalows die ook te huur zijn. Wat betreft de vaste jaarplaatsen; een aantal gasten maken er echt werk van en hebben er een mooi plekje van gemaakt, een aantal ook laten het voor wat het is met als gevolg dat het een zooitje is. Het zwembadje is oke, maar niet al te diep, max 1,35 m. Voor als je jonge kinderen hebt, wel zo veilig. Daarnaast is er een manege en vinden er paardenkampen plaats. Een aantal campinggasten nemen, naast hun caravan, ook hun paard mee. De stallen, de bak etc. het ziet er prima uit. Voor het warme water moet je als campinggast 0,50 € cent betalen wat natuurlijk belachelijk is. Douchen 50 cent, afwas 50 cent etc. dat is voor een gemiddeld gezin 2,50 € per dag extra. Verder is het goed even stil te staan bij het personeel. Er is iets van een programma voor de kinderen, das allemaal wel gezellig georganiseerd, al leek het soms alsof de dames niet zo goed wisten hoe een activiteit te organiseren. Het personeel aan de receptie? Ach echt blij je te zien zijn ze niet, je krijgt geen "warm welkom" gevoel. Sta je aan de balie om een krantje te komen, zit flippie aan de telefoon, laat' tie je gerust 10 minuten wachten. Je kon na 21 juli niet meer met je auto bij de caravan komen, moet je de auto op het parkeerterrein zetten en verder gaan lopen. Na 16.00 uur is de receptie eigenlijk altijd al dicht, wat natuurlijk raar is, zeker in het hoogseizoen. Alles samenvattend: een redelijke camping voor een redelijke prijs, maar niet meer dan dat.