Sluiten

Camping De Maashoeve in Ohé en Laak

Camping De Maashoeve in Ohé en Laak Camping De Maashoeve in Ohé en Laak Camping De Maashoeve in Ohé en Laak
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Maashoeve is een camping voor volwassenen, die op zoek zijn naar rust, ruimte en gezelligheid. De vriendelijke, gemoedelijke sfeer op de camping en de ouderwetse Limburgse gezelligheid zal zeker bijdragen aan uw geslaagde vakantie. Wat veel mensen niet weten is dat Midden-Limburg een prachtig fietsgebied is. Grensoverschrijdend fietsroutenetwerk: de routes slingeren door mooie vlakke landschappen en door kleine schilderachtige dorpjes, langs de Maasplassen, langs en over de Maas en door Natuurgebieden.

Camping De Maashoeve
Moeder Magdalenastr. 13
6109RC - Ohé en Laak
Provincie: Limburg
Telefoon: 0475-558200

GPS coördinaten: 51.11726 / 5.81794
(51.11726° 7' 2.1'' N    5° 49' 4.6'' O)
Aantal plaatsen: 60  / Toerplaatsen: 58
Open van: 01 april   tot: 15 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Maashoeve

Meningen over Camping De Maashoeve

Mening nr: 4066
Datum: 02-08-2012
Buurman 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

De camping ziet er netjes uit, maar je moet er wel van houden. Ik heb een negatieve ervaring met deze camping. Het is speicaal voor mensen die NIET maar dan ook NIET gestoord willen worden. Veel van de campeerders zijn overdag weg en komen pas in de middag weer terug, wat het heel stil maakt. Je moet er van houden. Tevens wordt er niet netjes omgegaan met (nieuwe) mensen en is men niet duidelijk over het willen ontvangen van kinderen. Je wordt vriendelijk ontvangen, maar zodra je er staat is de vriendelijkheid ver te zoeken met name bij de eigenaresse. Tevens wil men absoluut geen kinderen op de camping, maar dit staat niet aangegeven op de site. Als je dus wilt reserveren moet je eerst bellen, en daar vernemen dat men dit niet accepteerd. Al met al een een goede camping / rustoord, maar niet geschikt voor "aanwezige" campeerders
Mening nr: 3760
Datum: 20-03-2012
fam. Mets 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij herkennen de negatieve opmerkingen niet. Wij hebben in de 3 jaren dat wij daar komen altijd een prettige, gezellige en gemoedelijke sfeer beleefd. De beheerders kennen wij ook zo. Behulpzaam en gastvrij. Wij ervaren de rust op de camping als prettig. Campingonderhoud en in bijzonder het sanitair is van een prima niveau. Àls "westerlingen" zien wij gezellige en relaxte mensen met hun eigen humor. Ons bevalt het prima hier en hopen er nog vaker terug te mogen komen. Sommigen bevalt het kennlijk nergens. Ruud en Ina ga zo door. Wat ons betreft zijn jullie prima bezig.
Mening nr: 2766
Datum: 24-07-2010
SP 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

De camping is inderdaad mooi van opzet, schoon en ruim. Maar zoals ik hier lees is er sinds 2007 niet veel veranderd. Ook ik vond de eigenaren niet klantvriendelijk en zeker niet flexibel. Maar er is zeker wel sfeer, die wordt bepaald door de vaste gasten, de eigenaren en de jaarlijks terugkerende gasten. Dit allemaal samen is door mij ervaren als een "kliek". 's Ochtends een rondje roddels bespreken op kantoor en de toon is gezet. Ook de rust is mij niet opgevallen. De heggen worden gesnoeid. Ook op de bezette plekken, opruimen kan maar mag ook een paar dagen later. En dat in het hoogseizoen!!! Honden zijn voor mij geen probleem behalve als ze mee mogen de toilethokjes in!!! Als je hier van houdt is het de perfecte plek.
Mening nr: 2659
Datum: 13-06-2010
Hans van Eck, Eindhoven 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een zeer rustige camping met hoodfletters RUST. Wij zijn hier voor de derde keer geweest. De ontvangst door Ruud en Ina is altijd hartelijk, ik heb nog niet anders mee gemaakt dan dat Ruud meehelpt om de caravan op zijn plaats te zetten. De camping is zeer goed onderhouden, Het sanitair is buitengewoon (10++)
Mening nr: 1685
Datum: 01-02-2009
Canters 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier twee weken in het voorseizoen (mei) gekampeerd. Een prettige, gezellige camping en het sanitair zo goed en schoon, dat hebben we nog nergens zo aangetroffen. Ook de plaatsen met de kiezels waren prima, erg prettig ook als het even minder mooi weer is. Regenwater trekt direct weg en de tent blijft netjes schoon. Ina en Ruud, we hebben genoten van de camping, jullie vriendelijkheid en de omgeving met de fietstochten, waarvoor we van jullie tips kregen. We zullen graag nog eens terugkomen. Fam Canters-vd Sommen
Mening nr: 1417
Datum: 09-08-2008
Ina Beunen 
®  

Algemene beoordeling

Als eigenaars van de Maashoeve willen wij graag reageren op het verhaaltje van Hr.J.Linssen over de periode april-juni 2007. Wij hadden Hr. Linssen en zijn duitse overbuurman diverse malen op een nette manier verteld dat hun honden aan de lijn moesten. Wij kregen klachten van andere gasten dat zij hun hond los lieten zodra wij uit hun blikveld verdwenen waren. Uiteindelijk hebben wij hr Linssen en vriend van onze camping verwijderd. De andere gasten waren allen blij dat ze weg waren. De klacht van Hr. Linssen is behandeld door Vekabo Limburg en als ongegrond verklaard. Wij hebben niet veel regels op onze camping, maar aan die paar regels die er zijn dienen onze gasten zich wel te houden. Wij reageren nu (09.08.2008) pas op het verhaaltje van Hr.Linssen omdat wij heden door een arriverende gast hierop zijn geattendeerd. Wij hebben veel gasten die terugkeren naar de Maashoeve en als u wilt reserveren moet u dit tijdig doen omdat we vaak volledig bezet zijn. Wij vinden het erg jammer dat hr.Linssen het nodig vind om zijn verhaal op deze manier op internet te zetten, zeker omdat hij ons zelf verteld heeft dat hij in 2006 ook al eerder van een camping is vertrokken vanwege klachten over zijn hond. Bent u op zoek naar een rustige camping voor medioren en senioren, waar de honden aan de lijn moeten, dan bent u bij ons van harte welkom. Misschien tot ziens op de Maashoeve. Groetjes, Ruud en Ina Beunen.
Mening nr: 656
Datum: 10-06-2007
j.linssen 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

deze camping is mooi van opzet en ons inziens blijft het daarbij! Want van klantvriendelijkheid hebben de beheerders nog nooit gehoord. Wij (mijn vrouw en ik) hebben hier 4 weken met caravan en HOND gestaan en geen enkel probleem gehad,totdat onze hond notabene pal voor onze voortent onaangelijnd lag! De campingbeheerster zag dit en op een zeer grove manier(schreeuwen-dreigen-dit is mijn land en doe ik wat ik wil) werd ons duidelijk gemaakt wat wij wel voor slechterikken waren.Onze DUITSE vrienden tegenover ons (ja ja ook met hond) werden indien mogelijk nog grover behandelt. Jammer genoeg moest ik gaan werken en bij terugkomst kreeg ik van mijn vrouw te horen dat wij de volgende dag voor 10 de camping moesten verlaten evenals onze duitse vrienden. En daar zat hem nou de knoop: onze vrienden werd duidelijk gemaakt dat ze hier niet thuishoorden maar op een camping verder op waar alleen maar duitsers waren! Discriminatie???????????????Hoezo?? Ook heb je het gevoel dat je continu in de gaten wordt gehouden,er is hier totaal geen sfeer! Wij vinden het gebeurde een grof schandaal en zeker geen uitnodiging voor buitenlanders om naar Nederland te komen. Dus kampeerliefhebbers: ik zou me bedenken om naar deze camping te gaan