Sluiten

Camping 't Laageind in Oirschot

't Laageind 't Laageind 't Laageind
Wasmachineaccommodatie verhuurSVR camping

Camping 't Laageind ligt in natuurgebied de Mortelen Brabantse gastvrijheid koffie met een praatje Prachtige wandelingen uitgezet dmv knooppuntroute Zo ook de Knooppunt Fietsroutes. Mapje/kaart met fiets- en wandelroutes aanwezig. Gescheiden mannen en vrouwen sanitairruimte. Totaal 8 toiletten + 7 Douches met vloerverwarming. Chemisch toilet, afwasgelegenheid en wasmachine.

laag - hoog
Camping 't Laageind
Lopensestraat 4
5688MK - Oirschot
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 0499-578882
06-49028231

GPS coördinaten: 51.52829 / 5.33644
(51.52829° 31' 41.8'' N    5° 20' 11.2'' O)
Aantal plaatsen: 40  / Toerplaatsen: 38
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping 't Laageind

Meningen over Camping 't Laageind

Mening nr: 1135
Datum: 13-05-2008
hanneke 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ter aanvulling van mijn mening over camping 't Laageind: Het sanitair is afgelopen winter volledig vernieuwd en uitgebreid. Ook is er nu voor de kinderen een zwembad(je). De camping is nu erg geschikt voor gezinnen met (jongere) kinderen.
Mening nr: 953
Datum: 04-11-2007
Hanneke 
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Laageind is een SVR camping waar we al zo'n zes jaar achtereen het voorjaar doorbrengen. De boerin heeft als hobby Texelse Schapen en de loods waar ook het sanitair zich bevindt is in de lente voor enkele weken kraamkamer. Wat is er leuker dan afwassen bij dartelende lammetjes of getuige zijn van de geboorte van een lammetje? Laageind is een eenvoudige en rustige camping gelegen in het natuurreservaat De Mortelen. De sanitaire voorziening zijn sober maar schoon. De kampeerplaatsen zijn royaal en je hebt vanaf de meeste plaatsen uitzicht op het mooie Brabantse coulisselandschap. Er zijn geen watertappunten op het terrein, maar de camping is zo kleinschalig dat we dat nooit als bezwaar hebben ervaren. De camping is autovrij en daar wordt ook strikt de hand aan gehouden. Voor kleine kinderen is er een leuk speeltuintje. Er is een leuke kinderboerderij. Deze is afgelopen jaar uitgebreid met een hertenkamp. De boerin organiseert regelmatig wandelingen voor de kampeergasten. De omgeving biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Ook Staatsbosbeheer organiseert regelmatig excursies rond De Mortelen. Oirschot is in zijn geheel een Monument. Je kunt er bovendien prima boodschappen doen. En voor meer winkels rijd je naar Best op zo'n 8 km van Laageind gelegen.