Sluiten

Camping Noorderschorren in Oosterend - Texel

Camping Noorderschorren in Oosterend - Texel Camping Noorderschorren in Oosterend - Texel Camping Noorderschorren in Oosterend - Texel
WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping Nooderschorren ligt tussen het vliegveld en Oosterend, bijna midden op het eiland Texel. Bij de boerderij is er de mogelijkheid om te kamperen. Tent, vouwwagen, caravan of camper zijn bij ons welkom. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, een recreatie ruimte met een prachtig uitzicht in en over de koeienstal. Er is een grote trampoline, schommels, speeltoestel met glijbaan, zandbak, kleine traptrekker en een skelter met aanhanger aanwezig.

Camping Noorderschorren
Schorrenweg 16
1794HG - Oosterend - Texel
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 06-37223656

GPS coördinaten: 53.09646 / 4.85128
(53.09646° 5' 47.3'' N    4° 51' 4.6'' O)
Aantal plaatsen: 15  / Toerplaatsen: 12
Open van: 15 maart   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Noorderschorren

Meningen over Camping Noorderschorren

Mening nr: 3294
Datum: 08-06-2011
demming 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Camping de Noorderschorren is een rustige, gezellige familie camping met goede sanitaire voorzieningen voorzien van vloerverwarming op een (melk)veebedrijf. Er is aan alles gedacht. Er is een prima voorziening voor o.a. tentkampeerders. Zo is er een kookplaat, oventje, magnetron, Senseo, koel/vriescombinatie e.d. aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Ook aan mensen met een beperking is gedacht: De deuren van het toiletgebouw zijn breder gemaakt en er is een douchestoel aanwezig. Verder staat er een wasmachine en een droogtrommel ter beschikking van de kampeerders, tegen een geringe vergoeding. Op het aanrechtblok is altijd handzeep en afwasmiddel aanwezig, evenals keukendoeken, keukenhanddoeken en vaatdoeken. Voor de kinderen is er een zandbak, schommel en een trampoline. De familie van der Star is gastvrij en erg hartelijk. Ze zullen u graag rondleiden op hun bedrijf en zijn altijd in voor een praatje. Af en toe worden de camping gasten verrast door de boerin op een kampvuur met zelfgebakken taart of koek met koffie, of voor de kinderen, chocolademelk. De camping ligt in polder Het Noorden. Een aantal kilometers verwijderd van Oosterend en Den Burg, De kampeerplaatsen zijn ruim en rondom de camping en kampeerplaatsen zijn struiken aangeplant. Kortom een echte aanrader!