Sluiten

Camping De Witte Berg in Ootmarsum

Camping De Witte Berg in Ootmarsum Camping De Witte Berg in Ootmarsum Camping De Witte Berg in Ootmarsum
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Witte Berg ligt in Ootmarsum. Het kampeerterrein is ruim opgezet en ingepast in het mooie glooiende Twentse landschap. Er zijn drie categorieën ruime kampeerplekken met luxe en comfort binnen handbereik. Er zijn ook kampeerplaatsen met privé-sanitair. Er zijn tentvilla's, boslodges, bungalows en appartementen te huur. De kampeerplekken liggen in een natuurlijk landschap waarin kampeerliefhebbers ongestoord kunnen genieten van rust en privacy. Op de gehele camping is gratis WiFi te ontvangen. In de natuurlijke zwemvijver kunt u heerlijk zwemmen. De zwemvijver wordt natuurlijk gevoed met water uit ondergrondse bronnen. Voor extra waterpret ligt er een groot springkussen in de vijver.

De camping heeft een prachtig binnen- als buitenzwembad! Voor de mooie, maar ook minder mooie dagen. Het zwembad bestaat uit een groot bad van 7x16 meter en een kleuterbad van 6x7 meter met een heel gaaf waterspeeltoestel. Het zwembad is geopend tijdens het kampeerseizoen van begin april tot oktober. 

De Witte Berg ligt op 2 km afstand van het pittoreske Ootmarsum. Op een steenworp afstand vindt u natuurgebied het Springendal voor volop wandel- en fietsplezier dat zich tot in Duitsland uitstrekt.

Camping De Witte Berg
Wittebergweg 9
7637PM - Ootmarsum
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0541–291605

GPS coördinaten: 52.42353 / 6.89313
(52.42353° 25' 24.7'' N    6° 53' 35.3'' O)
Aantal plaatsen: 183  / Toerplaatsen: 136
Open van: 01 april   tot: 07 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Witte Berg

Meningen over Camping De Witte Berg

Mening nr: 1514
Datum: 14-09-2008
Annie de Boer 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We zijn eind augustus op de camping geweest. Voor het eerst sinds jaren een keer met de tent. Was erg leuk, we zijn gastvrij ontvangen, we voelden ons direct op ons gemak. Ook de fietstocht die we samen met andere campinggasten hebben gemaakt vonden we heel leuk. we boften met het weer, dus dat kon niet beter. We kijken met veel plezier terug en willen iedereen van de camping hiervoor bedanken. Ook onze kleinkinderen hebben op de camping een hele leuke dag gehad.
Mening nr: 492
Datum: 16-01-2007
P.STELLING 
®  
september - oktober 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We hebben een lang weekend gehad in sep 2006 voor de eerste keer met een caravan en via bekenden zijn we op jullie camping beland. En wij moeten zeggen een heel mooi en rustig camping en wat een vissen ook dat is mogelijk en het sanitairgebouw heel goed en de sfeer goed en zeker weten wij komen er weer goed bevallen.
Mening nr: 213
Datum: 21-06-2006
Ariëns 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Na het lezen van onderstaande mening hebben wij ook een lang weekend doorgebracht op camping de Witte Berg. Heerlijk, de broodnuchtere maar o zo warme Twentse gastvrijheid komt je bij de receptie reeds tegemoet! Een prima verzorgd en prachtig groen terrein, een eindje buiten het pittoreske Ootmarsum met zijn mooie 'oude' centrum. Schoon en keurig sanitair, zowel in het oude als in het nieuwe toilletgebouw. Beheerders en personeel zijn zeer vriendelijk en toeschietelijk zonder opdringerig te zijn en zorgen er al vlug voor dat gasten zich 'thuis' voelen. De kantine heeft een kleine kaart met zeer schappelijke prijzen, als je er maar een paar dagen blijft laat je je al snel verleiden om maar niet zelf te koken, zeker als je de lekkere geuren uit de keuken onder je neus krijgt.. De saté.. die was inderdaad bijzonder lekker en daar is het niet bij gebleven!
Mening nr: 152
Datum: 30-05-2006
alies 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

We hebben net de hemelvaartvakantie doorgebracht op deze camping. Ondanks de vele regenbuien bleven de velden door de goede drainage droog. Er is een nieuw, heerlijk verwarmd sanitairgebouw. Vooral met jonge kinderen ideaal, als het koud, miezerig weer is. De camping is keurig verzorgd met een grote speeltuin en gratis ponyrijden. De ligging is prachtig. In de omgeving is genoeg te doen, ook op regenachtige dagen. Niet zo geschikt voor wat oudere kinderen. Probeer in de kantine zeker eens de sate! Heerlijk!