Sluiten

Camping 't Strandheem in Opende

't Strandheem 't Strandheem 't Strandheem
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping 't Strandheem richt zich speciaal op gezinnen met kinderen en tieners. Er is een overdekte speeltuin voor de kinderen, een eigen binnen-zwembad en een strandbad naast de camping, waar u als gast gratis toegang tot heeft. Ook wordt er veel gesport op een free-game sportveld en kunt u vissen in een visvijver. Daarnaast zijn er nog veel meer faciliteiten zoals een campingwinkel, een eetcafé en cafetaria.

laag - hoog
Camping 't Strandheem
Parkweg 2
9865VP - Opende
Provincie: Groningen
Telefoon: 0594-659555

GPS coördinaten: 53.1529 / 6.19028
(53.1529° 9' 10.4'' N    6° 11' 25.0'' O)
Aantal plaatsen: 325  / Toerplaatsen: 200
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping 't Strandheem

Meningen over Camping 't Strandheem

Mening nr: 2887
Datum: 22-08-2010
Nauw 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij hebben er deze zomer (2010) 2 weken gestaan. Bij ontvangst waren ze erg nors. Personeel onervaren en erg jong. Slechte plekken (veel kale plekken, regen loopt niet weg, ligt veel hondepoep op de camping) Over het sanitair zijn wij ook niet over te spreken, het word slecht onderhouden, het is er gewoon goor, word ook pas s middags tegen 3 uur schoon gemaakt,m en volgens mij is dat ook het enigste keer dat ze het doen. Er staat 1 sanitair gebouw op de camping precies in het midden van de camping zelf (dus sta je ergens achteraan of vooraan de camping dan kan je een eind wandelen om naar het sanitair te gaan), waar alle gasten heen moeten, dus met 1 schoonmaak per beurt per dag, kan je je wel voorstellen hoe het eruit moet zien als je 'smorgen of savonds naar het toilet/douche moet. Ook de verlichting is niet goed , veel donkere plekken als je savonds/snachts naar de wc moet, heel irritant met kinderen. Ook hebben wij daar gegeten, en we raden dat niet aan, het lijken wel opgewarmde aardappelen...niet te eten dus. Het is een camping waar veel tieners zijn. Je hoort elke dag blaffende honden. Voor ons was dit de eerste keer en ook de laatste keer dat wij hier komen. PS, het strandheem (plas) wat achter de camping ligt (je moet wel van de camping af en dan nog helemaal na de plas lopen ongveer 10 a 15 min lopen) dat is zeker de moeite waard, is hele mooie, goed onderhouden plek om lekker te zwemmen en voor de kids genoeg speelruimte en speeltoestellen.
Mening nr: 2184
Datum: 12-08-2009
Vivian 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Onterecht toeristenbelasting heffen? Belachelijk! Ronduit slecht! Wij hebben een paar dagen op Strandheem gekampeerd. Maar we zijn weggegaan. Ik ben niet op vakantie om afgesnauwd te worden... Dat je voor je vakantie moet betalen, logisch, maar bij het campingbedrag kwam toeristenbelasting, terwijl dit per 1 januari afgeschaft is. We hebben gebeld naar de gemeente Grootegast, die dit bevestigde. Maar nee hoor, zij heffen het nog steeds. Dat is extra geld pppn onterecht 'verdienen'. We kregen 't niet terug! Dit kan toch niet? Over de norsigheid is hier al een keer geschreven, daar sluiten we ons bij aan. We zijn in de omgeving gaan kijken naar iets anders en hebben uiteindelijk een paar heerlijke dagen doorgebracht op camping de watermolen (op 3 km afstand). Daar zijn ze wél supervriendelijk, en voelden we ons echt welkom. Ook de kinderen vonden het daar leuk en hadden al snel vriendjes... Ook een heel mooi onderhouden terrein met een stuk mooie natuur erbij. Zelfs de lepelaar nog gezien. En, ze heffen daar geen toeristenbelasting meer! Zijn daar blij dat het afgeschaft is. Topcamping, 'n aanrader.
Mening nr: 1658
Datum: 12-01-2009
Wim van Wijk 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Onze zoon (14 jaar) heeft hier de vakantie van z,n leven gehad veel vrienden en vooral vriedinnetjes. Er is op deze camping veel voor tieners te doen. Daardoor hebben wij ook vakantie gehad. Op de rest van de voorzieningen valt niets aan te merken. Onze zoon wil dit jaar absoluut weer terug.
Mening nr: 859
Datum: 01-09-2007
Monique Jacobs 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ik kan bijna alle voorstaande meningen delen; schitterende camping in een prachtige omgeving, met zeer onvriendelijke eigenaren. Heb hier en daar een praatje gemaakt met wat ander gasten en die ervaarden exact hetzelfde. Wij zijn totaal niet gastvrij ontvangen, ook een prettig verblijf toewensen zat er niet in, ik had zelfs het idee dat ze geirriteerd waren omdat we ze stoorden toen wij aankwamen. Alles wat wij vroegen leek wel te veel, er werd gezucht en gesteund, een fatsoenlijk antwoord was te veel. Jammer hoor want het is en blijft een prachtige camping.
Mening nr: 795
Datum: 11-08-2007
Tineke 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zijn vorig jaar met hemlvaart en pinkteren met een aantal gezinnen op deze camping geweest. De eigenaren zijn totaal niet gastvrij maar vreselijk nors en onaardig. Camping is op zich leuk, we stonden vlak bij de visvijver en het overdekte zwembadje is ook heel aardig voor de kinderen. Bij het sanitair liep 1 wc steeds door, dit gemeld (hemelvaartsweekend)l maar dit was het pinksterweekend nog niet verholpen.
Mening nr: 774
Datum: 06-08-2007
vd Jagt 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zijn niet bepaald vriendlijk en gastvrij ontvangen c.q. geholpen. Een gebrek aan personeel en de slechte zomer zijn daar mogelijk debet aan. Terwijl de campingeigenaar over een tractor beschikt (die o.m. wordt ingezet om caravans etc. uit natte grond te slepen) waren zij niet bereid om onze defecte camper naar tegenovergelegen autogarage te verplaatsen. Bovendien is het campingwinkel-assortiment van deze grote camping zeer beperkt en pas vanaf 09:00 uur geopend. Daarnaast heb je dagelijks geluidoverlast van een nabij gelegen boerderij met vele blaffende honden op hun terrein en op zondags de nabij gehouden motorcross. Ook bij vertrek kon er geen vriendelijk woord of vraag over ons verblijf vanaf. Al met al was onze ervaring dan ook niet positief te noemen.
Mening nr: 439
Datum: 08-11-2006
harry Lestelehulu 
september - oktober 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke gezinscamping wij hebben kinderen van 8 jaar 12, en16 jaar en deze hebben zich geweldig vermaakt, de jongste in de overdekte speeltuin en het overdektezwembad en bij het recreatieteam,de oudste in de disco en het strandbad, en die van 12 jaar snoepte van beide kanten wat mee, wij hebben hier de leukste vakantie sinds jaren gehad. (het weer was ook geweldig) en komen hier vast nog wel eens terug
Mening nr: 226
Datum: 04-07-2006
Yvonne de Carpentier 
®  
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie camping. Leuke veldjes. Maar als het flink regent, kan de grond het niet aan en stikt het van de naaktslakken. Sanitair was prima. Leuk zwembadje. Dicht bij leuke plaatsen. Was ook een leuke visvijver bij. Bij het meer zijn we niet geweest, vanwege het niet al te goede weer.
Mening nr: 210
Datum: 19-06-2006
Gea 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Het is precies wat ze zeggen: nog niet ontdekt bij het de meeste campinggangers maar als je er een maal geweest bent kom je terug. Hele leuke gezellige camping. Sanitair was keurig, vriendelijk personeel. Alles erg gemoedelijk en voor de kinderen was er van alles te doen. Het meertje bij de camping hebben we niet bezocht i.v.m. het koude weer. Maar ... een aanrader!