Sluiten

Camping Port Zélande in Ouddorp

Camping Port Zélande in Ouddorp Camping Port Zélande in Ouddorp Camping Port Zélande in Ouddorp
AquaparkWaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Port Zélande is een heerlijke vakantiebestemming voor jong en oud. In Port Zélande vindt u alles wat u zoekt voor een fantastische strandvakantie. In dit vakantiepark aan het Grevelingenmeer heeft u de keuze uit veel strandactiviteiten. Leer surfen of duiken, ga kitesurfen of blokarten. En als u toch in Zeeland bent, bezoek dan ook het Deltapark Neeltje Jans: spetterend waterplezier verzekerd!

Als campinggast kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die Center Parcs Port Zélande aanbiedt. Dat aanvullend met talloze activiteiten garandeert een uniek verblijf:
- Onbeperkte toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met de spectaculaire glijbaan Turbo Tunnel, het Water Playhouse en een wildwaterbaan;
- Indoor actie, zoals Blacklight High Adventure en een Klimtoren.
Camping Port Zélande
Port Zélande 3
3253MG - Ouddorp
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 0111-674020

GPS coördinaten: 51.75719 / 3.86499
(51.75719° 45' 25.9'' N    3° 51' 54.0'' O)
Aantal plaatsen: 983  / Toerplaatsen: 220
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Port Zélande

Meningen over Camping Port Zélande

Mening nr: 3252
Datum: 26-05-2011
Breugel 
®  

Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zeer leuke lokatie. Ik heb deze landtong gemaakt zien worden en sta nu voor het derde jaar (jaarplek) op deze camping. Helaas veel last van teken, mijn inziens mede doordat deze uit het bos door honden naar de camping getransporteerd worden. Ons gezin heeft ieder jaar ongeveer 10 "ontdekte" teken en al een aantal keer een vergevordert stadia van lyme gehad (spieruitval). Ook wordt de camping ieder jaar minimaal 10 % duurder en vallen er leuke dingen af. waaronder; speelhuisje voor de kleintjes, betalen voor voetbaltoernooitjes, strandje is te ranzig voor woorden, gras is in april al dood e.d. De enige reden dat ik hier nog sta is vanwege mijn familie en vrienden die hier met de boot bivakkeren.
Mening nr: 1374
Datum: 02-08-2008
verwest 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Dit is een leuke camping ,wij komen hier al 3 jaar lang in de meivakantie.Je zit dicht bij het park voor de voorzieningen(winkels/overdekt zwembad/binnen activiteiten).en dicht bij de grevelingen en het noordzeestrand wat wil je nog meer.echt een nette en comfortable camping.