Sluiten

Camping De Waps in Oudemirdum

De Waps De Waps De Waps
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Waps ligt midden in het Gaasterland, grenzend aan een natuurgebied van Staatsbosbeheer. De camping heeft vrijstaande, met gras begroeide plaatsen en ligt op steenworp afstand van het pittoreske dorpje Oudemirdum. Op en rond Camping de Waps valt er voor kinderen van alles te beleven en te ontdekken. Zo kunnen de allerkleinsten het Kabouterpad, achter de camping, lopen met een echte kaboutermuts of uilenballen zoeken bij de vijver.

Er is een pretparkje op fietsafstand in het nabijgelegen Rijs (voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar) en op de strandjes van het IJsselmeer is voor jong en oud van alles te beleven en te spelen. Direct grenzend aan de camping is een sfeervolle bosvijver in de ‘achtertuin’ van de Waps en na 5 minuten lopen komt u bij libellenreservaat De Wyldemerk. In dit vrij toegankelijke natuurgebied van Staatsbosbeheer is een schat aan flora en fauna te zien en te ontdekken. Naast libellen en waterjuffers, grazen er geitjes en koeien en treft u in De Wyldemerk zeldzame planten en bloemen.

laag - hoog
Camping De Waps
Fonteinwei 14
8567JT - Oudemirdum
Provincie: Friesland
E-mail: info@dewaps.nl
Telefoon: 0514-571437

GPS coördinaten: 52.85472 / 5.53144
(52.85472° 51' 17.0'' N    5° 31' 53.2'' O)
Aantal plaatsen: 187  / Toerplaatsen: 182
Open van: 01 januari   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Waps

Meningen over Camping De Waps

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
8
Hoogste
8
8
Gemiddeld
8.0
8.0
* over de jaren 2018 en later.
Mening nr: 5457
Datum: 14-03-2020
Joep 
juli - augustus 2019
Gezin met tieners
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 9| Leiding van camping: 9| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Grootste pluspunt: Mooi plekken met veel privacy

Geen minpunten

Heel sympathieke eigenaar. Mooie omgeving, erg veel te doen. Vooral watersporters kunnen hun hart ophalen. Kitesurf- en windsurfmogelijkheden genoeg. Prima snackbar op de camping.
Mening nr: 3941
Datum: 18-06-2012
Jansen 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een prachtige camping. De plaatsen hebben door de "inrichting" van het terrein een zeer diverse uitstraling. Elke plek heeft zo zijn eigen charme. Moeilijk kiezen als er nog diverse plaatsen vrij zijn, allemaal even mooi. Sanitair prima voor elkaar. WiFi werkt prima en zeer betaalbaar.Uitgaansmogelijkheden onbeperkt. Fietsen en wandelen in de directe omgeving.IJsselmeerstrand op korte afstand. Zeer veel bezoekwaardige plaatsen op redelijke afstand. ( Stavoren( vrouwtje) , Sloten ( elf stedentocht) . Lemmer (stoomgemaal); Franeker ( Eise Eizinga) enz. Zeiltocht met "Skutsje" van Balk naar Heeg ( met zelf ingeladen fiets) zeer aan te bevelen.
Mening nr: 2387
Datum: 07-12-2009
van Santen 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, veel ruimte en rust. Mooi gelegen midden in het mooie Gaasterland. Prijs kwaliteitsverhouding is PRIMA
Mening nr: 1274
Datum: 04-07-2008
annetjohan 
®  
september - oktober 2005
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een prachtige camping gelegen in een prachtige streek. Rust, veel groen, privacy door mooie plekken in het bos, grasondergrond, wat wil een mens nog meer? Eigenlijk alleen een beetje lager tarief, want het staangeld is vrij fors. Maar ja.......... het verschil met andere campings is hooguit de prijs van 2 kopjes koffie.......... en daarvoor in de plaats krijg je een prachtig vogelconcert in de ochtenduren.
Mening nr: 1218
Datum: 12-06-2008
leni oskam 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige camping, zwembad wel wat aan de kleine kant, leuk terras met retaurantje erbij. Goed sanitair. We zijn hier enkele jaren geleden geweest en hadden graag teruggegaan maar ondanks het feit dat ik het een heerlijke camping vind ben ik toch geschrokken van het staangeld. dat in korte tijd zoveel duurder is geworden, dat is de reden dat wij elders ons heil gaan zoeken maar als camping op zich kan ik deze van harte aanbevelen. Heeft e.e.a. misschien te maken met hun lidmaatschap van de Kleine groene campings?