Sluiten

Camping De Flierefluiter in Raalte

Camping De Flierefluiter in Raalte Camping De Flierefluiter in Raalte Camping De Flierefluiter in Raalte
BuitenzwembadWaterspeeltuinWasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping De Flierefluiter is een kleine camping op het Sallandse platteland. Rust, vriendelijkheid en betaalbaarheid staan bij ons voorop. Voor volwassenen en voor kinderen bieden deze camping een enorm scala aan speelplezier. De Sallandse gastvrijheid en gemoedelijkheid staan garant voor een aangenaam verblijf voor het hele gezin. Rustige en ruime plaatsen, allen voorzien van elektra, water en soms antenneaansluiting. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Veel veilige speelmogelijkheden voor kinderen, zowel binnen als buiten en een grote kinderboerderij. Wakker worden in de grootste speeltuin van Overijssel, dat is pas een leuk. En dat allemaal in een ideale fiets- en wandelomgeving. De Flierefluiter ligt vlakbij Raalte. Hier kunt u uw boodschappen doen. Verder is in Raalte is o.a. een subtropisch zwemparadijs

Camping De Flierefluiter
Raarhoeksweg 49
8102SZ - Raalte
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0572-357756

GPS coördinaten: 52.41822 / 6.28789
(52.41822° 25' 5.6'' N    6° 17' 16.4'' O)
Aantal plaatsen: 25  / Toerplaatsen: 25
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Flierefluiter

Meningen over Camping De Flierefluiter

Mening nr: 3418
Datum: 21-07-2011
Fam. Bras 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij komen er al een paar jaar. Ik vind het een prima camping voor kinderen tot 12 jaar. Overdag kun je je prima vermaken, ook bij minder weer. De plekken zijn ruim. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair wordt elke dag goed schoongemaakt. Als er veel regen is geweest lopen de putjes in de douche niet goed door, maar ik heb meegemaakt dat 's avonds een pompwagen kwam om dit probleem op te lossen. Ik heb er nooit een rioollucht geroken. Wel zou er inderdaad misschien iets meer toezicht mogen zijn bij de dieren. Sommige kinderen gaan daar niet goed mee om, maar is dit niet ook de verantwoording van de ouders? Of als ik zoiets zie, leg ik een kind uit hoe het moet. Ik verheug me inder geval weer op komende weekend, want dan gaan wij er weer lekker 2 weken naar toe.
Mening nr: 2861
Datum: 16-08-2010
Wijnen 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Absoluut niet voor elkaar. Kinderen krijgen de schuld, voor het verkeerd omgaan met dieren, door tekortkomingen van de flierefluiter zelf. Deze zeer dierONvriendelijke camping let NIET op. Het knuffelhok is dacht en nacht geopend, de dieren krijgen geen rust, er wordt mee gegooid en gemarteld, dit om dat er op de hele dag misschien 15 minuten toezicht is. Dus de kinderen wordt niet gewezen wat wel of niet mag. Ook de pony's wordt slecht mee omgegaan, vervolgens krijgen de kinderen overal de schuld van. Het sanitair is slecht, waterdruk valt continu weg en het stinkt er naar riool lucht.
Mening nr: 1000
Datum: 15-01-2008
berg 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

mooie camping erg vriendelijk we komen er al jaren alleen 2007 zat vol 2008 zijn we er weer gelukkig