Sluiten

Camping Quadenoord in Renkum

Camping Quadenoord in Renkum Camping Quadenoord in Renkum Camping Quadenoord in Renkum
accommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Natuurcamping Quadenoord is pittoresk gelegen op de Zuid-West Veluwe in een met akkers afgewisselde, bosrijke en heuvelachtige omgeving. De oude historie blijkt uit diverse grafheuvels. Uitgebreid netwerk van wandel-, fiets- en ruiterpaden. Nationaal Park Hoge Veluwe, Planken Wambuis, Ginkelse Heide en uiterwaarden nabij. Zo ook Kasteel Doorwerth en Airborne museum. Golfbaan op 2 km, overdekt zwembad op 3 km, openlucht­zwembad op 4 km. De grote kampeerplekken (op zand­grond) liggen verspreid in de bossen rond het oude landgoed en aan de Renkumse Beek. Veilig voor kleine kinderen. Geen elektra, wel oplaadmogelijkheid voor accu's. Manege met paardenstalling op het landgoed.

Camping Quadenoord
Quadenoord 4
6871NG - Renkum
Provincie: Gelderland
Telefoon: 06-27116758
06-49575250

GPS coördinaten: 51.9974 / 5.7338
(51.9974° 59' 50.6'' N    5° 44' 1.7'' O)
Aantal plaatsen: 60  / Toerplaatsen: 40
Open van: 15 maart   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Quadenoord

Meningen over Camping Quadenoord

Mening nr: 2050
Datum: 12-07-2009
dirk 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

ik heb al een aantal keer op de kamping gestaan, soms met een vriend, soms alleen. we staan dan midden in het bos. een goede zaklamp is wel aan te bevelen want er is geen verlichting in het bos. en een jarrycan, waar wij staan is het toch wel een kwartiertje lopen naar het drinkwater (en in het donker is deze tocht voor sommige wel spannend) de rust en privacy zijn geweldig. de dieren komen tot vlak bij de tent (evenals wandelaars want je staat immers gewoon in het bos). luxe heb ik niet nodig. de omgeving en de rust zijn genoeg. een heel aardige beheerder die met bijna regelmatig langs komt om te informeren of alles nog naar wens is.
Mening nr: 1899
Datum: 28-05-2009
de Keizer 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Het is 53 jaar geleden dat ik de camping voor de eerste keer op de fiets bezocht 110 km.Wij mochten in het bos staan naast een toen snelstromend beekje.Goed voor de afwas en als koelkast. Op de weg naar Renkum stonden de Pipowagens met hun paarden In het dorp galmde toen de plaat He kom van het dak af. Er is nu veel veranderd ,maar de herrinering aan de eerste kampeerervaring op quadenoord bljjft.Ik kom nu alleen met een luxe auto en caravan
Mening nr: 1537
Datum: 22-09-2008
Tjally Everaarts-Bilyam 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Ik was in 1962 voor het eerst met mijn man op het kampeerpaspoortterrein Quadenoord, nu een natuurterrein. Sindsdien nog vele malen. De laatste keer in augustus 2008. Een heerlijk, rustig terrein, prima sanitair bij het trekkersveld, de zgn. "hei". Bij de seizoenplaatsen pompen en wc's met sceptic tank. Ik hoop er nog vele malen te kamperen!
Mening nr: 127
Datum: 25-05-2006
de Koster 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De wegen op het terrein waren slecht begaanbaar, mede door enorme regenval tijdens de dagen rond Hemelvaart 2006. Het betreft hier zandpaden met flinke kuilen, waarbij soms het hebben van een MPV niet overbodig is. Sanitair was goed schoon. Geen idee of het in drukke periodes toereikend is, want er waren niet veel bezoekers gezien het slechte weer. Sanitairgebouw ligt vrij vooraan het terrein en daardoor kan het voorkomen dat je nogal een flink eind moet lopen om te kunnen douchen of warm water te krijgen. Drinkwater is alleen verkrijgbaar bij het sanitairgebouw vooraan het terrein. Er staan pompen op het verdere terrein maar daar staat een bord boven dat het geen drinkwater is. Volgens de eigenaar kan het echter rustig gedronken worden. Sanitaire voorzieningen beperken zich achter op het terrein (meeste plekken daar zijn seizoensplaatsen) tot een toiletpot op een septic tank die je door moet spoelen met een emmer water die je zelf moet pompen. Ruime plaatsen met veel privacy, veel rust, aardige en behulpzame beheerder(s). Verder zijn er bijna geen andere voorzieningen, maar dat is logisch: het betreft hier een natuurkampeerterrein, zonder stroomvoorzieningen.