Sluiten

Camping De Belten in Rheeze

Camping De Belten in Rheeze Camping De Belten in Rheeze Camping De Belten in Rheeze
AquaparkWaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Belten laat u ren heerlijke vakantie beleven met het hele gezin op deze familiecamping! Van de allerkleinsten onder ons tot aan kids, tieners, ouders en opa’s en oma’s. Op familiecamping De Belten is er altijd volop vermaak voor iedereen. Zo kunt u lekker gaan zwemmen in het verwarmde buitenzwembad of heerlijk sfeervol dineren of lunchen in de Brasserie. Voor kids is er volop waterpret te beleven in de avontuurlijke binnenwaterspeeltuin en buitenbad met grote glijbaan.

Camping De Belten
Grote Beltenweg 11
7794RA - Rheeze
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0523-262264

GPS coördinaten: 52.55063 / 6.57733
(52.55063° 33' 2.3'' N    6° 34' 38.4'' O)
Aantal plaatsen: 292  / Toerplaatsen: 202
Open van: 01 april   tot: 21 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Belten

Meningen over Camping De Belten

Mening nr: 3600
Datum: 14-10-2011
Annebella Meeuwissen 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Leuke camping, Deze zomer naar deze camping geweest. Ondanks het niet al te mooie weer hebben we ons uitstekend vermaakt. Tinka en Wortel waren echt fantastisch, zo ook het Animatieteam. De kinderen worden verwend met zoveel vermaak. Het zwembad is erg leuk, helaas geen gebruik gemaakt van het buitenbad(weer). Winkel heeft de nodige spullen, dus je hoeft niet van de camping. Van het gezellig uitziende terras hebben we geen gebruik van kunnen maken, daarom hebben we een avond gegeten in The Saloon. Het veld was klein en overzichtelijk met 6 grote plaatsen. We hebben veel lol gehad met de andere kampeerders van het veld en de kinderen waren `s morgens vroeg wakker om maar weer met de nieuwe vriendjes te spelen op het veld.
Mening nr: 2221
Datum: 21-08-2009
Nieuwland 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij zijn net een dag terug van deze camping, maar absoluut geen aanrader. Als kindercamping zijnde vind ik niet dat kinderen ongezien de camping kunnen verlaten, op de camping waren verschillende niet afgesloten plaatsen waar je zo de camping af en op kon naar doorgaande wegen of het bos in. De kinderanimatie was goed. Het sanitair was smerig wordt niet goed en veelste weinig schoongemaakt. 4 sanitair gebouwen waarvan 3 met douche, 4 babybadjes, 4 kinderdouches dit is veelste weinig voor zo'n grote "kinder"camping.
Mening nr: 2212
Datum: 17-08-2009
Slabbekoorn 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Net terug van 2 weken kamperen in een stacaravan. Camping is leuk, maar wel tot een jaar of 6. Zwembad is mooi, maar binnenbad aan de kleine kant. Sanitair zag er goed uit, was vlak in de buurt. Echter voor de grootte van de camping zijn 4 wasgelegenheden te weinig. Sportveld is 1 drama. Mag niet eens sportveld genoemd worden. Onze zoon van 8 is gek op voetbal, dus dat was een erge teleurstelling. Animatie was amateuristisch. Een groep jongelui, waarvan slechts enkele gemotiveerd. 's ochtends knutselen was leuk, de rest van de activiteiten viel tegen. Allemaal korte programma's en alle leeftijden bij elkaar. Piratendag was leuk met leuke spelletjes evenals flesvoetbal en buikschuiven (wel dikker zeil gebruiken!). Echter de "mega-jungle games" waren een enorme deceptie (tikkertje en schipper mag ik overvaren: hoe verzin je het!) Voor volwassen ook niets te doen. 1x volleybal "toernooi", maar dat begon pas om 20.15u en ruim een uur later is het donker. Op camping de Oldeymeyer (buren) en De kleine Belties hebben ze het beter voor elkaar en worden grote activeiten (voetbal,volleybal etc)georganiseerd voor diverse leeftijdscategorieën. Voor 1x is deze camping wel leuk, maar dit was niet wat we zochten.
Mening nr: 890
Datum: 13-09-2007
Janneke Kikkert 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn deze zomer op deze camping geweest en hebben ons super vermaakt. De animatie was geweldig en de kinderen konden zich ook de hele dag in het zwembad vermaken. Het sanitair was schoon. Het vernieuwde horeca gedeelte was ook zeer gezellig. De kinderen waren weg van Tinka en Wortel, tot volgend jaar.
Mening nr: 670
Datum: 20-06-2007
Y. Baggen 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Wij zijn in 2005 op deze camping geweest met 3 kleine kinderen en wij vonden het waardeloos. We stonden helemaal achteraan op het hondenveldje, de stroom was er niet eens toereikend, zo ver weg. Het sanitairblok was er smerig. We vonden de aankleedruimtjes van het zwembad veel te krap voor het aantal campinggasten. 5 hokjes voor 300 campingasten of meer. Het zwembad vonden we ook te klein en de campingwinkel stelde ook niks voor. Kortom ze bieden lang niet wat ze op de folder vertellen. Het enigste leuke was de kinderanimatie maar ons zien ze daar nooit meer terug.
Mening nr: 328
Datum: 01-09-2006
renate vd berg 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hallo We zijn net 2 weken terug van deze camping. Het was een leuke camping. Er werd elke dag wat georganisteerd voor de kinderen. Voor de oudere was er niks te doen. Sanitair was erg netjes. Het binnen zwembad was erg mooi maar het water was iets aan de koude kant. Het personeel was erg aardig. IK weet zeker dat dit een super camping gaat worden. De eigenaar is pas vanaf dit jaar de nieuwe eigenaar.