Sluiten

Camping Kinderkampeerdorp De Zandstuve in Rheeze

Camping Kinderkampeerdorp De Zandstuve in Rheeze Camping Kinderkampeerdorp De Zandstuve in Rheeze Camping Kinderkampeerdorp De Zandstuve in Rheeze
AquaparkWaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinVaatwasserWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Kinderkampeerdorp De Zandstuve laat je echt ontspannen en genieten. Deze rustige ligt in het prachtige Overijsselse Vechtdal, waar je heerlijk kunt genieten van de schitterende natuur. Op en om Kampeerdorp De Zandstuve hoef je je niet te vervelen, want er is genoeg vertier voor jong en oud. Zo kun je het Overijssels Vechtdal te voet, te fiets of gewoon met de auto verkennen. Op de camping zelf kun je heerlijk zwemmen en spetteren in één van de zwembaden of klimmen en glijden in het Cobus Speelkasteel.

Camping Kinderkampeerdorp De Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794RA - Rheeze
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0523-262027

GPS coördinaten: 52.55908 / 6.58881
(52.55908° 33' 32.7'' N    6° 35' 19.7'' O)
Aantal plaatsen: 382  / Toerplaatsen: 286
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping Kinderkampeerdorp De Zandstuve

Meningen over Camping Kinderkampeerdorp De Zandstuve

Mening nr: 2343
Datum: 06-10-2009
Sandra 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Geweldige camping, we zijn er zes jaar geweest. Nu wordt het tijd voor een andere camping, onze oudste twee kinderen worden te oud voor deze camping, het is het leukst voor kinderen tot een jaar of 9, 10. Zwembad is inderdaad niet al te groot, maar de vele activiteiten die bijna de hele dag door georganiseerd worden, zorgen ervoor dat je kind zich niet hoeft te vervelen. Animatieteam is ook geweldig. Afgelopen zomer zijn we voor de laatste keer geweest en hebben met pijn in ons hart afscheid genomen van "onze" camping.
Mening nr: 1613
Datum: 28-11-2008
Miranda 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We hebben het er nog over, anno 2008.... Stuuf Hoi!!! Een hele leuke camping voor gezinnen met jonge kinderen. Helaas zat het weer bij ons niet echt mee, maar dat lag niet aan de camping. Genoeg te doen voor de kinderen. Zodra ze wakker worden kunnen ze voor de deur/tent spelen, overal speelplaatsen. Je hebt geen kind aan ze. Leuk zwembad, animatie super, enz. Sanitair ook helemaal prima.
Mening nr: 751
Datum: 30-07-2007
marinus 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

een super camping voor gezinnen met kinderen op de basisschool. Het zwembad is uitgebreid met een super glijbaan en het buitenbad is nu 3 bassins met een leuke waterspeeltuin. Onze 2 kinderen waren het zwembad bijna niet uit te krijgen. Top animiatie, de musical met berk belle buur en de professor was ook heel mooi. Sanitairgebouwen zijn netjes en goed schoon. Wij hadden een fantastische plek op Buur met een grote speeltuin. Wij komen zeker nog een keer weer.
Mening nr: 285
Datum: 08-08-2006
Peter 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We hebben dit jaar twee weken op deze camping gestaan en het is op zich goed bevallen. Wat mij persoonlijk een beetje tegenstond is dat er op de website gesproken wordt over een tropisch zwemparadijs etc.. In de realiteit is er een heel klein binnenzwembad en een niet verwarmd klein buitenzwembad. Het sanitair is netjes maar voor een vijf sterren camping wel sober. Voor kinderen is het een ideale camping, op elk veldje een kleine speeltuin, iedere avond een leuke opvoering in de (warme) circustent. Al met al hebben we best genoten maar er zijn betere en goedkopere campings met hetzelfde kindervermaak.
Mening nr: 121
Datum: 23-05-2006
Ingrid 
®  
april - juni 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier in 2003 een week met Pinksteren gestaan en in 2004 een heel voorseizoen. Het is een mooie camping. Er is een zeer klein binnenbad en een ook niet al te groot buitenbad. Voor de wat oudere kinderen (vanaf een jaar of 9) is er niet zo heel veel te beleven. Sanitair is uitstekend. Had alleen wel het idee dat ze erg op geld belust zijn. Iedere bezoeker wordt in zijn nekvel gegrepen als hij de slagboom voorbij loopt! De plekken zijn over het algemeen ruim te noemen, alleen blijkt nu dat ze vorig jaar heel veel oude plekken hebben weggehaald en nieuwe velden hebben gemaakt. Ik vond het zelf persoonlijk niet een vooruitgang. Al met al een leuke camping voor niet al te oude kinderen.