Sluiten

Camping Wilgenhoek in Rockanje

Wilgenhoek Wilgenhoek Wilgenhoek
accommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Wilgenhoek ligt op het voormalige eiland Voorne. Deze minicamping is zeer rustig gelegen, de enige geluiden zijn van de vogels en af en toe hoor je in de verte een tractor voorbijkomen. Het is een prachtige plek, waar rustzoekers kunnen genieten van het omringende boerenland. In de nabijheid van strand, duin en natuurgebied.

Voor de passanten is er een grasveld waar de caravans omheen gegroepeerd staan. Rust, ruimte en privacy staan hoog in het vaandel, dus het zijn allemaal ruime plaatsen. Voor tentkampeerders zijn achterin speciaal een sfeervol en rustig stekje met een prachtig uitzicht waar het heerlijk toeven is met uitzicht op de reeën. Er staan her en der twee houten pickniktafels voor wie daar gebruik van wil maken. Er is ook een eenvoudige recratieruimte waar boeken staan en folders van de omgeving.

laag - hoog
Camping Wilgenhoek
Walinxweg 8
3235LP - Rockanje
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 0181-403617

GPS coördinaten: 51.8618 / 4.0845
(51.8618° 51' 42.5'' N    4° 5' 4.2'' O)
Aantal plaatsen: 25  / Toerplaatsen: 12
Open van: 29 maart   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Wilgenhoek

Meningen over Camping Wilgenhoek

Mening nr: 4141
Datum: 22-08-2012
R Schrik 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

de camping zelf is mooi en netjes ruime plaatsen wel jammer dat er geen water en afvoerput achter bij de caravanplaats is.Het toilet gebouw is netjes maar geen gescheiden dames en heren ,geen aparte wastafel ruimte wel erg JAMMER dat het er omheen een rommel is vloeren worden niet geveegd ook niet in de recreatieruimte ziet er oud en niet bepaald onderhouden uit,aan de buiten kant 2 heel oude vieze banken en dito vieze oude lege plantenbakken jammer is dat en het is een kleine moeite om het te onderhouden,warm water om af te wassen €0.20 dus dat 2x als je ook even afspoelt stom gedoe hoor,maar voor de rest GEWELDIG