Sluiten

Camping De Posthoorn in Rucphen

Camping De Posthoorn in Rucphen Camping De Posthoorn in Rucphen Camping De Posthoorn in Rucphen
Verwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuur

Camping De Posthoorn heeft een grote verscheidenheid aan kampeerplaatsen. Wilt u uw kinderen zien spelen vanuit uw voortent of zoekt een rustig beschut plaatsje, een plaats met privacy of juist gezellig op een veldje. Lekker grensoverschrijdend (3 km van Belgische grens) wandelen of fietsen door de heerlijke rustige natuurlijke omgeving (bos en heide). De gemeente Rucphen kent een uitgebreid routenetwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld met de SES-knooppuntensystemen voor wandelen en fietsen zelf de afstand en de richting bepalen. Diverse bewegwijzerde routes doorkruisen de bossen en starten vanaf de camping.

Camping De Posthoorn
Pierestraat 16
4715RP - Rucphen
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 0165-341688

GPS coördinaten: 51.52555 / 4.54525
(51.52555° 31' 32.0'' N    4° 32' 42.9'' O)
Aantal plaatsen: 330  / Toerplaatsen: 80
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping De Posthoorn

Meningen over Camping De Posthoorn

Mening nr: 3962
Datum: 28-06-2012
Mevrouw van Leur 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik vind het een prachtige camping, heerlijk gelegen in de bossen. Een weekendje in de comforthut is goed bevallen. Het sanitair gebouw was netjes, schoon en nieuw en de comforthutten zijn ideaal met warm en koud water, stroom, licht en servies. Ik kom graag nog eens terug, het is een aanrader!
Mening nr: 1196
Datum: 01-06-2008
Sanne 
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Gelegen aan de rand van het bos, dus erg groen. Fijne camping voor het hele gezin, voor de kinderen de gehele vakantie animatie, dus voor de ouders even tijd om bij te komen. Mooie omgeving voor leuke wandelingen te maken en te fietsen. Het toiletgebouw was zeer netjes en schoon. Echt de moeite waard, een vakantie waar je uitgerust van thuis kan komen. We komen beslist terug.
Mening nr: 1121
Datum: 07-05-2008
Margje de Vries 
april - juni 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Het is een mooi gelegen groene camping, voornamelijk gericht op vaste plaatsen. Voor rondtrekkende kleine kampeerders vonden wij dit geen geschikte camping. Op hetzelfde veldje als de trekkershutten was slechts 1 kraan, die bij de toiletten geplaatst was. Daar moest dan ook de groente gewassen en de afwas gedaan. Erg onhygienisch. Er was ooit wel een aparte buitenkraan aangelegd, maar die was al tijden defect. Ook de op de website beloofde stroom kregen wij niet. Het leek profesorisch opgelost door het plaatsen van een (onveilig want niet spatwaterdicht) verlengsnoer, maar helaas zat hier geen spanning op (maakte het weer een stukje veiliger).
Mening nr: 908
Datum: 24-09-2007
Patricia 
®  

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

De toerplaatsen zijn een beetje aan de kleine kant. Verder is het lage gedeelte erg nat en schaduwrijk. Verder een leuke er redelijk goedkope camping, waar jong en oud te vinden is. Ik vindt het prijstechnisch en comfort wel goed bij elkaar passen