Sluiten

Camping De Wiltzangh in Ruinen

De Wiltzangh De Wiltzangh De Wiltzangh
Verwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping De Wiltzangh ligt op een unieke locatie aan de rand van het nationaal park Dwingelderveld, midden in de natuur. Een ideale plek om heerlijk te ontspannen, maar u kunt hier ook actief bezig zijn, wandelen, fietsen, nordic walking en skeeleren. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, het zwembad of het bos. Het naast de camping gelegen bezoekerscentrum van natuurmonumenten organiseert het hele jaar door allerlei leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen.

laag - hoog
Camping De Wiltzangh
Witteveen 2
7963RB - Ruinen
Provincie: Drenthe
Telefoon: 0522-471227

GPS coördinaten: 52.78133 / 6.36683
(52.78133° 46' 52.8'' N    6° 22' 0.6'' O)
Aantal plaatsen: 163  / Toerplaatsen: 104
Open van: 29 maart   tot: 28 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping De Wiltzangh

Meningen over Camping De Wiltzangh

Mening nr: 89
Datum: 20-05-2006
Jitty Fokkens 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben vorig jaar twee weken op deze camping gestaan (laatste week augustus, eerste week september). We hadden een geweldige plek, op een heuveltje midden in het bos, en toch de hele dag zon. Het sanitair is zeer goed verzorgd. een leuk speeltuintje, zwembad (helaas wel wat koud), winkeltje, kinderboerderij, zelfs een uitgezette wandeling over de camping via allerlei spannende paadjes. Je fietst zo achteruit naar het bezoekerscentrum van het Dwingelderveld en 'savonds naar het binnenkomen van de schapen in de schaapskooi. Bijna langs de camping loopt een hele leuke fietsspeurtocht voor kinderen. Verder zijn er heel veel mogelijkheden voor fiets en wandeltochten in de omgeving. Wij ontdekten maar een nadeel (voor sommigen misschien een voordeel) 'snachts is er maar heel weinig verlichting, wij hadden soms zelfs met zaklantaarn moeite om het kronkelpaadje naar het toiletgebouw te volgen.
Mening nr: 62
Datum: 17-05-2006
R.Bakker 
april - juni 2005
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben in 2005 wegens omstandigheden een 2 dagen voor aankomst onze reservering moeten afzeggen. Na heel plezierig geholpen te worden door de Wiltzangh, werd ons toegezegd dat als de plek alsnog bezet werd, we ons geld terug zouden krijgen. Wie schetst mijn verbazing toen ik 8 weken later in ene het bedrag op m'n rekening kreeg bijgeschreven?! Zonder dat ik erom gevraagd heb! Ik weet zeker dat we er nog eens naar toe gaan. Als iemand zo z'n camping runt, verdient ie je bezoek!
Mening nr: 10
Datum: 14-05-2006
irene 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In 1988 hadden wij onze vakantie op deze camping doorgebracht met onze (toen nog) kleine kinderen. Wij hadden het zo naar onze zin gehad dat we besloten hadden deze camping (nu met z'n tweetjes) te bezoeken. Hier hebben wij geen spijt van gehad, de mooie ruime plaatsen ,over het bosachtige terrein verspreid , waren nog steeds bijzonder aangenaam. De beheerders van de camping waren ook heel erg vriendelijk en gezellig. Wij overwegen om toch over enkele jaren hier weer eens een poosje te gaan kamperen.