Sluiten

Camping Niezinghoeve in Ruinen

Camping Niezinghoeve in Ruinen Camping Niezinghoeve in Ruinen Camping Niezinghoeve in Ruinen
accommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Niezinghoeve is omgeven door oude eikenbomen. Niet groot met z’n tien plaatsen, maar daardoor wel knus, rustig en besloten. Alle paden zijn verhard, en daardoor zal het niet snel modderig zijn. Daarnaast zijn ze verlicht, zodat u in het donker makkelijk uw weg kunt vinden. Ook de auto parkeert u op een verhard parkeerterrein, dicht bij de camping. U wordt ‘s morgens wakker, hoort de vogeltjes zingen. Uw partner draait zich nog eens om. U denkt aan knapperige broodjes met het laatste nieuws. Dan is het, via het prachtige Rietepad, ( loop- en/ of fietspad ) nog geen 2 km naar de supermarkt in Ruinen.

Camping Niezinghoeve
Hees 30
7963PB - Ruinen
Provincie: Drenthe
Telefoon: 0522-472422

GPS coördinaten: 52.7489 / 6.3668
(52.7489° 44' 56.0'' N    6° 22' 0.5'' O)
Aantal plaatsen: 10  / Toerplaatsen: 10
Open van: 15 maart   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Niezinghoeve

Meningen over Camping Niezinghoeve

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
5
Hoogste
8
5
Gemiddeld
8.0
5.0
* over de jaren 2020 en later.
Mening nr: 5758
Datum: 05-06-2023
H. Nieuwenweg 
april - juni 2023
Senioren
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 5| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 3| Accomodatie/plaats: 3| Leiding van camping: 3| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Rustige omgeving

Ongastvrije, niet empathische eigenaren

Genoemde camping nooit meer! Bij aankomst geen ontvangst, eigenaren hadden een familie-uitje. Hier geen bericht (telefoontje/appje) over ontvangen. Waren die dag de enigste die aankwamen. Wij hadden zelf moeten bellen maar hadden het al van medekampeerders gehoord. Het was die dag code geel i.v.m. hevige regenval en het begon al te regenen. De vermelding van de andere kampeerders, dat ze zelf een plek mochten uitzoeken (zagen/hoorden we later ook) te goeder trouw de caravan tent opgezet. Dat hebben we geweten! Een doodzonde! De volgende dag werden we gesommeerd te verplaatsen, tot grote verbazing van de andere kampeerders. Er moest een tandemaster komen te staan. Een leugen! In de 8 dagen dat we er stonden hebben we deze nooit gezien. Na een paar dagen kwam er een caravan die ca. 1 meter kleiner was dan de onze. De plek die wij toegewezen kregen was zo klein dat onze caravan > 6 meter, er amper kon staan. Voortent was nauwelijks vast te zetten. Een grotere plek naast ons stond in de 8 dagen steeds leeg. Maar daar mochten we natuurlijk ook niet staan! In de meer dan 50 jaar dat we kamperen zijn we nog nooit zo respectloos behandelt. 70ste verjaardagfeestje verpest omdat we die dag moesten verhuizen en ons familie-uitje moesten annuleren. Stel dat het niet voor elkaar heeft (uitspraak andere kampeerder) en daar sluiten we ons helemaal bij aan. Het was i.v.m. familieomstandigheden dat we zijn gebleven anders waren we gelijk weer vertrokken.
Mening nr: 4133
Datum: 21-08-2012
gerdy 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke kleine (10 plaatsen) camping met mooie plekken. Schoon en voldoende sanitair. Gastvrije eigenaren. Prachtige omgeving om te fietsen. Dorp Ruinen met diverse winkels op fietsafstand. Nog steeds biedt de eigenaresse op zaterdagavond lekkere soep met brood aan tegen een geringe vergoeding en op zondagochtend warme broodjes.
Mening nr: 3309
Datum: 14-06-2011
wicher en Janny 
april - juni 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Hemelvaart en Pinksteren hier doorgebracht. Een mooie camping met zeer nette wc's en douches. De campingeigenaren zijn zijn vriendelijk en hebben altijd wel tijd voor een praatje. Op zaterdagavond werd er door de eigenaresse zelfs voor soep gezorgd en voor de zondagmorgen kon je warme broodjes bestellen.