Sluiten

Camping De Meibeek in Ruurlo

Camping De Meibeek in Ruurlo Camping De Meibeek in Ruurlo Camping De Meibeek in Ruurlo
Verwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanSVR camping

Camping De Meibeek ligt bij een van de mooiste Achterhoekse beken. Het riviertje stroomt door het leefgebied van vele diersoorten! Diegene die de natuur op haar waarde weet te schatten en van kamperen houdt, vindt bij camping de Meibeek zijn goede stek. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en ouderen die rust zoeken. Behalve de overweldigende rust en natuur biedt de Meibeek ook een nieuw zwembad met een apart kleuterbad, een mooie ruime speeltuin met daarin voor alle leeftijden iets te spelen. In het hoogseizoen zijn er avondwandelingen en fietstochten onder begeleiding en is er dagelijks iets te knutselen voor de kinderen.

Camping De Meibeek
Bekkenwal 2
7261RG - Ruurlo
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0573-491236

GPS coördinaten: 52.06811 / 6.50245
(52.06811° 4' 5.2'' N    6° 30' 8.8'' O)
Aantal plaatsen: 156  / Toerplaatsen: 72
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Meibeek

Meningen over Camping De Meibeek

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
7
8
Hoogste
7
8
Gemiddeld
7.0
8.0
* over de jaren 2020 en later.
Mening nr: 5692
Datum: 07-08-2022
Pip1 
juli - augustus 2022
Gezin met tieners
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 7| Leiding van camping: 7| Animatie/Activiteiten: 7| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 4|

Algemene beoordeling

Rustig gelegen AutovrijMooie omgeving

Heel veel wespenoverlastSleutel nodig voor toilet en douche gebruik

Op zich een prima camping als je houdt van rust en ruimte. Dat vind je hier zeker. Het is autovrij en er is een mooie speeltuin en zwembad waar kinderen zich lekker kunnen uitleven. Toch ook wel enkele minpunten: Stevig aan de prijs voor een boerencamping, met de SVR is het nog iets te onderdrukken. Voor het gebruik van de toiletten en douches is een sleuteltje nodig. Voor het douchen betaal je 0,50 per 5 minuten, je laadt een bedrag op dat sleuteltje. Als Frankrijk kampeerder zijn wij het niet gewend te betalen voor te douchen. Wil je naar toilet, ook dan is het sleuteltje nodig, anders kom je er niet in. Met darmaandoening 1 sleutel voor het gezin is te weinig! Sanitair is verder wel heel netjes schoon. Ook voor het afwaswater moet je betalen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt en zo typisch Nederlands... Met de dagprijs die je al betaalt en milieuheffing vind ik dit erg ver gaan. Je krijgt 2 gratis WiFi codes, wil je een derde dan mag je er ook weer voor betalen. Gelukkig heb ik onbeperkt internet in mijn telefoon abonnement. Er was een enorme wespenplaag met zeer agressieve wespen. Dagelijks werden mensen uit het niets gestoken. Ik denk uiteindelijk niet dat we nog eens terug gaan.
Mening nr: 2905
Datum: 27-08-2010
T.J.van der Zee 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Een hele mooie camping met mooie plaatsen, De camping komt heel gezellig over en de picknick-tafels bij elke plek zijn een pluspunt, maar er zijn toch enige minpunten te vermelden. Wij zijn een week geweest in het hoogseizoen, althans...er werden nog hoogseizoen prijzen gerekend in de week van 20 aug. t-m 26 aug. 2010 Er waren nog zeer weinig mensen op de camping, vanaf maandag stonden wij bijna alleen op een veldje en toen wij op zondagavond wilden eten in het restaurant om 19.00 uur werd ons verteld dat het gesloten was!!! In het Hoogseizoen om 19.00 al gesloten????? En, wat zeer kwalijk te nemen is : de toiletten en douches werden na zondag niet meer schoongemaakt, totdat we op donderdagmiddag vertrokken en het nog steeds niet was schoongemaakt. Er was een toilet bij waar vanaf zondagavond de poep op de tegels zat en op de grond. Op het laatst wist je niet meer welke wc je moest gebruiken, zo smerig was het ! In het weekend waren nog heel wat mensen en kinderen in de wc ruimtes geweest, vandaar. Als wij hoogseizoen prijzen moeten betalen, verwachten wij ook hoogseizoen service, dat is alles! met een groet, fam . van der Zee
Mening nr: 2321
Datum: 24-09-2009
anoniem 
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Kleine gezellige camping voor jong en oud. Lekker rustig. Vissen en Kanoeen in de Meibeek. Nieuwe eigenaar heeft al veel verbeterd : toiletgebouw, zwembad, kantine, vuil-stortplaats, ruime kampeerplaatsen met inter-aansluitingen. Voor uitstapjes voor jong en oud een goed uitgangspunt. Wij zijn er nu al enkele jaren in het voorjaar geweest onze kinderen vinden het geweldig. Dus een echte aanrader.