Sluiten

Camping Vlugtenburg in 's Gravenzande

Camping Vlugtenburg in 's Gravenzande Camping Vlugtenburg in 's Gravenzande Camping Vlugtenburg in 's Gravenzande
Strand (zee/meer/rivier)accommodatie verhuurHuisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan in accommodatie

Camping Vlugtenburg is zeer geschikt voor strandliefhebbers, families met jonge kinderen, 49+ers en een aanrader voor natuurgenieters. Het strand is het belangrijkste element voor de gasten van Vlugtenburg aan zee. Doe waar je zin in hebt, een heerlijk rustige of lekkere actieve vakantie. De ligging bij de duinen en een gezellige bungalow aan zee zorgen ervoor dat het park elk seizoen wel iets te bieden heeft. Een ideaal vakantiepark om lekker niets te doen of het zeer bijzondere Zuid-Holland te beleven. Klim het duin op en geniet van de prachtige vergezichten over zee, het strand en het Zuid-hollandse landschap. Het gezellige vakantiepark aan zee is de perfecte uitvalbasis om wandelend of fietsend de omgeving te verkennen.

Camping Vlugtenburg
't Louwtje 10
2691KR - 's Gravenzande
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 0174-412420

GPS coördinaten: 52.00151 / 4.13788
(52.00151° 0' 5.4'' N    4° 8' 16.4'' O)
Aantal plaatsen: 189  / Toerplaatsen: 50
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Vlugtenburg

Meningen over Camping Vlugtenburg

Mening nr: 5358
Datum: 14-06-2018
Hans de Jong 
april - juni 2018
(Echt)paar
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 4| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 6| Leiding van camping: 8| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

camping aan zee

wifi

Slagbomen bij de receptie bleven open. Voor de key moest je wel € 25 borg betalen en deze is niet gebruikt. Als de slagbomen open blijven geeft dit toch geen goed gevoel. Dat bleek ook wel toen 's-avonds om 20.00 uur nog een groep zigeuners uit Engeland op de camping met 3 caravans kwamen. De volgende avond gingen zij weer weg met achterlating van zakken afval en andere troep op de kampeerplaats. Voor wifi moest je € 3 per dag betalen. En de wifi viel steeds weg. Bij navraag bleek dat dit al bekend was en dat meerdere providers al bezig waren geweest om dit probleem op te lossen. Waarom dit niet op de site vermeld en toch de volle prijs voor de wifi per dag vragen. Voor hetzelfde geld hadden we een camping in de buurt gehad met goede wifi en met slagbomen die 's-avonds dichtgaan. Wij zullen deze camping niet aanraden.