Sluiten

Camping Hartje Groen in Schaijk

Camping Hartje Groen in Schaijk Camping Hartje Groen in Schaijk Camping Hartje Groen in Schaijk
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Hartje Groen De Holenberg in Schaijk vindt u geen grootschalige drukte, maar rust, ruimte en natuur om te ontdekken. De omgeving van camping Hartje Groen wordt gekenmerkt door natuurgebied De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Dat deze camping een prima startpunt is voor een mooie fietstocht blijkt wel uit het knooppunten bord dat zich op de camping bevindt. Hiervandaan kunt u zelf uw fietsroute uitstippelen door Brabant of vraag bij de receptie naar een mooie fietsroute of wandelroute in Noord-Brabant. 

Op de camping zijn twee verschillende kampeervelden: ‘Aan de Dreef’, wat viervoetervrij is en ‘De Bremweide’ met een aantal plekken die uitzicht bieden over het water. Tenslotte is er een boscamping ‘Het Holenbergbos’ voor het échte boskamperen met veel privacy.

Camping Hartje Groen
Udensedreef 14
5374RK - Schaijk
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 0486-461703

GPS coördinaten: 51.72604 / 5.63225
(51.72604° 43' 33.7'' N    5° 37' 56.1'' O)
Aantal plaatsen: 150  / Toerplaatsen: 90
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Hartje Groen

Meningen over Camping Hartje Groen

Mening nr: 3198
Datum: 06-05-2011
van Doorn 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

De campingplaatsen waren aardig en de plas vonden de kinderen heerlijk. Ook de animatie was redelijk. Erg leuk was de familiesurvival!! Maar het sanitair was vreselijk! Er werd maar 1x per dag schoongemaakt. En dat terwijl de hele camping gebruik maakte van het voorste/nieuwste toiletgebouw (ook de mensen uit de groepsaccommodaties!!) Het was dus altijd vies. Veel modder/zand op de grond, vieze douches, muren en tegels die dagenlang dezelfde vlekken vertoonden, wc's smerig. Zelfs na 2x klagen werd er niets aangedaan. Bah! Ook door de mensen/kinderen uit de groepsaccommodaties werd deze vakantie er niet beter op. (rumoerig, druk, brutaal) Dus wat ons betreft absoluut geen aanrader!! !!!
Mening nr: 2820
Datum: 09-08-2010
Herman 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Camping ligt op leuke plek. Medewerkers erg vriendelijk. Plaatsen op het tenten veld liggen dicht tegen elkaar. Plaatsen in het bos zijn erg mooi. Speeltoestellen zijn er niet veel, zandbak is niet meer dan een oude trekkerband met wat zand erin. Zwemmen in de speelplas zou ik niet doen, water is groen en stinkt. Animatie is zonder enige fantasie en vaak hetzelfde. Sanitair word niet goed schoongehouden, spinnenraggel op ooghoogte in de douche heb ik 2 wekenlang iedere dag gezien, en zwarte schimmel in de voegen. De "pisbakken" bij de mannen roken ook zo.