Sluiten

Camping Den Engelsman in Scharendijke

Den Engelsman Den Engelsman Den Engelsman
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Den Engelsman heeft staanplaatsen en een tentenveldje. Iedere plaats beschikt over een eigen water en stroom aansluiting. Behalve op het tentenveldje daar is alleen de stroom voorziening. De camping beschikt over 3 douches en 4 toiletten ook zijn er 2 afwas plaatsen waar u ook eventueel uw duikpak schoon kunt spoelen. U kunt u voor een seizoens plaats terecht daar zijn er nog enkele van beschikbaar. Ook aan de aller kleintjes is gedacht, er is een klein speeltuintje waar schommels een glijbaan,draaimolentje,klein speelhuisje en 3 traptrekkers en driewielers. Voor de iets grotere zijn er 5 mamoetskelters aanwezig waar 1 ervan met aanhanger. De trampoline is voor groot en klein.

laag - hoog
Camping Den Engelsman
Hogeweg 10
4322TB - Scharendijke
Provincie: Zeeland
Telefoon: 0111-671546

GPS coördinaten: 51.71852 / 3.85747
(51.71852° 43' 6.7'' N    3° 51' 26.9'' O)
Aantal plaatsen: 29  / Toerplaatsen: 25
Open van: 15 maart   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Den Engelsman

Meningen over Camping Den Engelsman

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
10
10
Hoogste
10
10
Gemiddeld
10.0
10.0
* over de jaren 2018 en later.
Mening nr: 5443
Datum: 18-07-2019
Maud 
juli - augustus 2019
Gezin met baby
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10| Hygiëne sanitair: 10| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 10| Leiding van camping: 10| Animatie/Activiteiten: 8| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 10|

Algemene beoordeling

Vriendelijke, rustige mooie camping

Geen

Ik kom hier zelf al jaren omdat mijn moeder hier vast staat met haar caravan. Dit jaar gaan ik en mijn vriend samen met ons 7 mnd oude zoontje, heel erg veel zin in. Ik ken de camping natuurlijk erg goed na al die jaren. De eigenaren zijn heel erg vriendelijk en proberen je het echt naar de zin te maken. Kinderen hebben er genoeg te doen en te kijken, meestal zijn ze sochtens al op papast en zie je ze savonds pas weer......koeien kippen, de tractor er is echt van alles te zien. Ook de kleine speeltuin is voor de kinderen erg leuk! Alles is op redelijke afstand gelegen, zoals Renesse en Zierikzee. Sanitair is vernieuwd en erg netjes ( vond ik voorheen ook al ) kortom wij kunnen niet wachten om op vakantie te mogen!
Mening nr: 2378
Datum: 20-11-2009
J. de Broeke 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een leuke, gezellige camping waar de kinderen helemaal hun gang kunnen gaan. De boer is hartelijk naar iedereen, daarbij wonen de vader en moeder van de boer ook nog op het erf, erg lieve mensen. In de omgeving veel kunnen doen, o.a. het strand van Renesse, de Neeltje Jans en de vele bezienswaardigheden op Schouwen-Duiveland. Het was vooral leuk dat de kinderen mochten helpen bij bijvoorbeeld het melken, op de trekker zitten bij het voeren, kijken bij de kalfjes.
Mening nr: 497
Datum: 20-01-2007
LAURA 
®  

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een rustige camping waar de kinderen erg graag zijn. Maar wij zelf ook natuurlijk. Hele aardige mensen....de eigenaars Sjaak en Karin. Er is een klein winkeltje waar je vers gebakken broodjes s'morgens kunt ophalen. Er is een kleine speeltuin en de kinderen rijden graag rond op de mamoetskelter. In de zomer worden diverse activiteiten georganiseert voor volwassenen en kinderen. Neduard,de oude eigenaar....vader van Sjaak maakt graag een praatje en doet sávonds even een rondje camping.....een gezellige man. Dus misschien tot ooit.......aan ons zal het niet liggen.......de zee....de zon.....de rust......wat willen we nog meer!!