Sluiten

Camping De Dennen in Schoonloo

De Dennen De Dennen De Dennen
accommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Dennen ligt in Schoonloo, in het Hart van Drenthe. Drie uitgestrekte boswachterijen met heide, stuifzand, beekdalen én het gevoel dat je midden in de wildernis bent. Fiets of wandel door dit gevarieerde landschap of ontdek de wereld van boven en bezoek het Buitencentrum Boomkroonpad. Kamperen tussen heide, bossen, zandverstuivingen en vennetjes. Op natuurkampeerterrein De Dennen slaap je midden in de natuur, op een open plek in het bos met uitzicht op een ven. Ideaal voor gezinnen. Op het open veld vind je speeltoestellen en een vuurhut. Er is van alles te doen: boomhutten bouwen, lekker zwemmen in spartelvijver het Loomeer, zandkastelen bouwen en ’s avonds een wijntje drinken bij de overdekte vuurplaats.

Er zijn ook sfeervolle tipitenten met inventaris, houtkachel en buitenkeuken te huur.

laag - hoog
Camping De Dennen
Hoofdstraat 28-A
9443PA - Schoonloo
Provincie: Drenthe
Telefoon: 030-6977749

GPS coördinaten: 52.897 / 6.70321
(52.897° 53' 49.2'' N    6° 42' 11.6'' O)
Aantal plaatsen: 24  / Toerplaatsen: 24
Open van: 01 april   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Dennen

Meningen over Camping De Dennen

Mening nr: 3260
Datum: 31-05-2011
M.J. Molema 
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Kom al jaren op de camping, altijd genieten. Sfeervol, gezellig, rust, natuur, zwemmen. Als kind (6-12 jaar) altijd lekker spelen met andere kinderen, zwemmen in het meer (op loopafstand), spelen op het grasveld en 's avonds een vuurtje op de vuurplek en broodjes piepen. Als volwassene ook heerlijk vanwege rust, sfeer, natuur, wandelen en fietsen.
Mening nr: 2110
Datum: 29-07-2009
nieuwenhout 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We zijn een paar dagen op de camping geweest en het is ons zó bevallen dat we met het hele gezin nóg een paar dagen gaan (nu maar hopen dat het niet vol is, want we willen naar geen andere camping).. Heerlijk rustig, kinderen die fantastisch met elkaar spelen, geen poespas, ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.. gezellige hut waar kampvuur gemaakt mag worden! daar hebben we al een avond heerlijk gezeten met campinggenoten.. gitaar erbij en zingen maar! Enige nadeel: containers vol(!!) en als de douches bezet zijn, kan er niemand meer warm water halen om af te wassen.. maar ach, wie heeft er haast op vakantie? volgend jaar willen we zeker weer terug komen! we hebben er speciaal een tent voor aangeschaft!
Mening nr: 769
Datum: 05-08-2007
Daggie 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een hele leuke camping hoor! vooral omdat ik er hele goede vrienden heb gemaakt. en de exursies zijn ook tof ... en de boswachter ook we mochten zo maar zijn telefoon gebruiken! compliment voor alles :P