Sluiten

Camping De Bronzen Eik in Sellingen

Camping De Bronzen Eik in Sellingen Camping De Bronzen Eik in Sellingen Camping De Bronzen Eik in Sellingen
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping De Bronzen Eik ligt in het bosrijke natuurgebied van Sellingen in het mooie Westerwolde (zuidoost Groningen). De prachtige natuur, de grote afwisseling in landschappen en de rijke historie maken van Westerwolde een waar ontdekgebied. Om dit allemaal te ontdekken staat een uitgebreid netwerk van honderden kilometers fiets- en wandelpaden de bezoekers ter beschikking. Zeer geschikt voor kampeerders die van fietsen, wandelen, cultuur, rust en natuur houden en voor gezinnen met kleine kinderen.

Camping De Bronzen Eik
Zevenmeersveenweg 1
9551VT - Sellingen
Provincie: Groningen
Telefoon: 0599-322006

GPS coördinaten: 52.95456 / 7.13957
(52.95456° 57' 16.4'' N    7° 8' 22.5'' O)
Aantal plaatsen: 90  / Toerplaatsen: 78
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Bronzen Eik

Meningen over Camping De Bronzen Eik

Mening nr: 4167
Datum: 30-08-2012
Hendrika 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

prachtige camping met geweldig sanitair. mooie wandel- fietsomgeving. een heerlijk restaurant. Camping voor rustzoekers. Voor kinderen minder geschikt. En.... houd u van bingo en/of klaverjassen dan moet u hier NIET zijn. Veel privacy.
Mening nr: 4043
Datum: 26-07-2012
Sneeuwwitje 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Onze ervaring beperkt zich tot ruim 25 jr. vnl. 3*-campings in Frankrijk. Voor een korte vakantie hebben we de Bronzen Eik bezocht. Al met al is dat een aangename ervaring geweest. Rustig, goed verzorgd sanitair, aangename omgeving, ruime plekken voorzien van stroom en een eigen afvalwater- en tapwaterpunt. De beheerders zijn prettig in de omgang en stellen zich indien nodig flexibel op. Er is geen animatieteam of iets dergelijks. Wij hebben dat niet als een probleem ervaren maar hebben kunnen genieten van de rust.
Mening nr: 3040
Datum: 23-11-2010
Dirk & Jannie de Groot 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een geweldige camping waar service en persoonlijke aandacht de boventoon voeren! In het jaar 2004 maakten wij kennis met deze uniek gelegen keurig ingerichte camping en tot op heden vertoeven wij er het gehele zomerseizoen de laatste jaren op een vaste ruime staanplaats en genieten van de Westerwoldse natuur in al zijn pracht. Wij kunnen hier heerlijk ontspannen wandelen, fietsen en zelfs Fungolfen in dit bosrijke natuurgebied. Het raadplegen van de eurovriendelijke menukaart van het in boerderijstijl opgetrokken romantisch aandoende familierestaurant/terras De Gasterij is een aanrader.., de vriendelijke bediening en de prima maaltijden maken het af. De toiletvoorzieningen zijn een verhaal apart…., in positieve zin dan wel te verstaan…echt super! De jaartjes gaan bij ons tellen dus maken óók wij maar wat graag gebruik van de geboden Seniorenservice, top! Een klein minpuntje, er is op de camping geen zwembad maar op steenworp afstand bevind zich het verwarmd gemeentelijk zwembad alwaar je als Bronzen Eik kampeerder gratis toegang toe hebt. Het dorp Sellingen, ook wel de Parel van Westerwolde genoemd, ligt op 1km van de camping alsmede het VVV en Theeproeverij de Noordmee.Wij wandelen er regelmatig naartoe voor het doen van boodschappen bij de diverse middenstanders en informatievoorziening. Een greep uit door ons met veel genoegen bezochte Musea en Historische evenementen: De Vesting Bourtange, Het Veenmuseum te Bargercompascuum, Museum Klooster Ter Apel, Het Noorder Dierenpark in Emmen, de Meyer Werft te Papenburg Dld. Etc. etc. Het zal duidelijk zijn in 2011 zijn wij bij goede gezondheid weer van de partij! Familie de Groot Alkmaar
Mening nr: 1088
Datum: 22-04-2008
Rob van Gaalen 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Bezocht 17-4-2008 Prima camping in zeer rustig gebied. Prijs-kwaliteitverhouding prima. Uitstekend sanitair, verwarmd toiletgebouw. Alles prima in orde. Je kunt er wat golfen: pitch en put (€ 7,50) We waren met een camper maar hadden gewoon een campingplaats op gras genomen. Kosten: camper+2pers+ stroom € 16,92 Aan te raden! Er is een gasterij bij.
Mening nr: 628
Datum: 28-05-2007
friesland 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

wat een leuke camping, dit ligt werkelijk schitterend in de bossen van westerwolde, prachtige ruime plaatsen waar de buren je niet de tent uitkijken. Hier vindt je wat je zoekt!!!
Mening nr: 543
Datum: 22-03-2007
Ton 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Zeer vriendelijke ontvangst. Camping wordt uitstekend onderhouden. Sanitair is perfect, vloerverwarming een nieuw gebouw en goed warm water . Op de plaats is 6 ampere stroom. water aansluiting en vuilwater afvoer. Plaatsen zijn ca 100M2 zonder onderlinge afscheiding. Gemeentelijk zwembad is ca 1 km fietsen en gratis toegankelijk voor campinggasten. (kaart bij de receptie van de camping) Tegenover de camping een bos vol met vogels. Zeer mooie fiets en wandel omgeving. In dorp (2 km) supermarkt, slager bakker enz. Op 800 meter VVV kantoor met natuur informatiecentrum. Erg mooie omgeving voor rustzoekers.