Sluiten

Camping De Speelhoeve in Sinderen

De Speelhoeve De Speelhoeve De Speelhoeve
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Speelhoeve is een unieke boerderij-camping middenin de prachtige Achterhoekse natuur. De camping biedt plaats aan jong en oud. Speciaal voor de jonge gasten is er een speelbos, waar ze zich in de natuur uit kunnen leven. Boerderij-camping De Speelhoeve ligt in het buitengebied van Sinderen, tussen Varsseveld en Terborg. Centraal gelegen in de mooie Achterhoek, hetgeen betekent dat er volop fiets- en wandelroutes zijn. Ook zijn er in de nabije omgeving nog tal van leuke activiteiten voor jong en oud: Binnen- Buitenpret in Lievelde, Land van Jan Klaasen in Braamt, Biotopwildpark Anholter Schweiz, Boekenstad Bredevoort, Binnen- en buitenzwembaden, musea, kindertochten enz

laag - hoog
Camping De Speelhoeve
Nibbelinklaan 1
7065AE - Sinderen
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0315-298635

GPS coördinaten: 51.93096 / 6.42713
(51.93096° 55' 51.5'' N    6° 25' 37.7'' O)
Aantal plaatsen: 25  / Toerplaatsen: 25
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Speelhoeve

Meningen over Camping De Speelhoeve

Mening nr: 1449
Datum: 18-08-2008
Braad 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Afgelopen zomervakantie zijn wij 3 weken op de Speelhoeve geweest. Wat een geweldige camping! Eigenaren Jan en Karin zijn supermensen. Het boerenbedrijf én de camping runnen ze met veel liefde! De faciliteiten op de camping zijn modern en erg netjes! Er wordt 2 keer per dag schoongemaakt en dus zul je zelden een vuil toilet of wastafel/douche aantreffen. De sfeer op de camping is erg gezellig en leuk. "Niets moet, alles mag" is zeker van toepassing! De kinderen ( en volwassenen!) mogen over het hele boerenbedrijf rondlopen. "Boer" Jan kun je alles vragen. Hij vertelt met veel plezier. Hij legt rustig z'n werk even neer om met een kleine jongen een stukje te rijden in de tractor!! Hooi halen, melken, kalfjes geboren zien worden, tractor rijden...kortom alles wat er op de boerderij te doen is mag je mee"beleven"! Erg leuk!!! Naast het boerenbedrijf wordt van alles gedaan om het de kinderen naar het zin te maken...buikschuiven, pannenkoeken eten, zwembad, voetbalwedstrijdjes, noem maar op. Onze kinderen hebben zich 3 weken lang geen moment verveeld! De standplaatsen zijn mooi en ruim. Wij stonden op een kleiner bijveldje met een prachtig uitzicht!!! Zeker een aanrader. Naast alle mooie en leuke herinneringen missen we vooral ook de verse eieren en verse melk 's ochtends bij het ontbijt.....
Mening nr: 1393
Datum: 04-08-2008
fam van de Heuvel 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

wij zijn er geweest met vier kinderen. Je kunt leuk in het hooi spelen en caviaknuffelen. Er zijn veel kinderen en dat was erg fijn voor onze kinderen. Onze kinderen hebben bij boer Jan meegekeken bij het melken en de oudste heeft zelfs geholpen. Boer Jan en boerin Karin zijn erg gastvrij. Het sanitair is erg schoon.
Mening nr: 1321
Datum: 19-07-2008
van den Bosse 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een super gave camping ! Heel erg leuk voor de kinderen, er is veel te spelen en te zien. Het helpen bij boer Jan is erg in trek, samen koeien uit het land halen, koeien melken, kalfjes voeren, 's avonds voetballen met boer Jan. Verder hebben we in de afgelopen vakantie de geboorte van een kalfje gezien!! Er hangt een gemoedelijke sfeer, als volwassenen hebben we het daar ook prima naar de zin! 's avonds kun je nog luchtballonnen zien opstijgen, een heel mooi gezicht. Voor ons betekent vakantie op de speelhoeve echt vakantie!
Mening nr: 1316
Datum: 16-07-2008
Teekens 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn dit jaar voor de 2e keer geweest en opnieuw is het ons erg goed bevallen.Onze kinderen vermaken zich prima, ze mogen helpen en kunnen heerlijk spelen. Boer 'Jan' en boerin 'Karin' zijn hartelijke, gastvrije mensen. Jan kent erg snel de namen van de kinderen, knap!
Mening nr: 888
Datum: 12-09-2007
van Roest 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

We hebben genoten van de prettige camping: de rust, het kijken en "helpen" bij de koeien en de vriendelijke gastvrije eigenaren en de mooie omgeving.
Mening nr: 813
Datum: 16-08-2007
Mariël van de Geer 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een hele leuke camping voor gezinnen met kinderen. De kinderen mogen dagelijks helpen met de koeien uit de wei halen en melken. Groot kampeerveld met voldoende speelmogelijkheden voor kinderen en daarnaast nog een sportveld. Een echte aanrader!
Mening nr: 582
Datum: 05-05-2007
fam van wanrooij 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

hele leuke camping met heel schoon sanitair en erg aardige mensen