Sluiten

Camping Hof van Libeek in Sint Geertruid

Hof van Libeek Hof van Libeek Hof van Libeek
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Hof van Libeek is een waar stukje paradijs in Zuid-Limburg! Gelegen in het mooie Limburgse landschap en grenzend aan de overweldigende natuurgebieden in de Voerstreek in België en iets verder Duitland. Ook een uitstapje naar de mooie stad Maastricht is een kwestie van 15 minuten rijden voor de liefhebber.

Als fietser en wandelaar bevindt u zich bij ons in het centrum van alle mooie wandel- en fietsroutes. U kunt van ons gratis fiets- en wandel kaarten krijgen. Laat u verleiden door al het moois dat het Zuid-Limburgse Heuvelland heeft te bieden. Dat voelt als de aantrekkingskracht waar onze vroegste voorouders ook aan bloot werden gesteld. Immers deze gezellige boerderij is zo mooi gelegen, het had het bijbelse paradijs kunnen zijn. Geniet van het leven en pluk de “verboden” vruchten die het Limburgse land rijk is.

Als de kinderen plezier hebben, heeft u dat ook! Ons schitterende landgoed is zeer groot en erg groen. De kinderen kunnen lekker spelen in de weilanden of aan de rand van het bos. Uw kinderen zullen zich dan ook al snel thuis voelen bij ons en dat is voor u een hele geruststelling. U heeft ook recht op ontspanning!

laag - hoog
Camping Hof van Libeek
Libeek 1
6265NE - Sint Geertruid
Provincie: Limburg
Telefoon: 043-8524934
06-38936842

GPS coördinaten: 50.78496 / 5.76423
(50.78496° 47' 5.9'' N    5° 45' 51.2'' O)
Aantal plaatsen: 16  / Toerplaatsen: 15
Open van: 26 maart   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Hof van Libeek