Sluiten

Camping De Wolvenhoeve in Smilde

De Wolvenhoeve De Wolvenhoeve De Wolvenhoeve
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Wolvenhoeve straalt rust en ruimte uit en u kunt bij ons genieten van een schitterend uitzicht en een prachtige zonsondergang. Voor de fiets- en wandelliefhebber is het hier uitermate geschikt. In de nabije omgeving van de camping liggen verschillende natuurgebieden zoals het Drents Friese Wold, het Hijkerveld, het Fochteloërveen en het Dwingelderveld waar fietsen en wandelen echt heerlijk is. De gebieden beschikken over verschillende wandel en fietsroute's. Ook voor de mountainbikers zijn er verschillende routes in de bossen beschikbaar.

Het is voor de paardenliefhebber mogelijk om op de camping paardrijles te krijgen en om het eigen paard mee te nemen. De camping is het bezit van het veiligheidscertificaat. Ieder jaar wordt er minimaal 1 ponykamp georganiseerd.

laag - hoog
Camping De Wolvenhoeve
Rijksweg 112
9422CH - Smilde
Provincie: Drenthe
Telefoon: 0592-415464

GPS coördinaten: 52.92044 / 6.41176
(52.92044° 55' 13.6'' N    6° 24' 42.3'' O)
Aantal plaatsen: 15  / Toerplaatsen: 13
Open van: 01 april   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Wolvenhoeve

Meningen over Camping De Wolvenhoeve

Mening nr: 3189
Datum: 02-05-2011
annet 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een supercamping! Ruimte,rust, veel dieren, paardrijles,spelen en zeer gastvrij! Dit zijn de kernwoorden van deze camping. Vind je paardrijden, paardrijles het einde, dan is dit de camping, waar je les krijgt van een bedreven gastvrije Martine. Ze maakt van je vakantie een feestje door de net extra dingen door: tompoezen met koninginnedag en een rondje met pony en wagen een dagje later. Camping en paardrijles tegen billijke plaatsen. Onze dochter heeft veel geleerd tijdens de paardrijlessen op aanvulling van de eigen-manegelessen. En wilde eigenlijk niet meer naar huis. Prima uitvalbasis voor de schitterende omgeving waar je kunt wandelen,fietsen, musea kunt bezoeken en ook kunt winkelen in de stadjes., en iets verder weg Dierenpark Emmen. Er is een speelplaats met speeltuintje voor de kleinsten en grote trampoline, speelveld en jeugdhonk voor de ouderen. Men vindt elkaar daar telkens weer. Het is een paradijsje op aarde. Helaas moeten we weer een jaartje wachten. Maar we gaan zeker terug.