Sluiten

Camping Pasveer in Sneek

Camping Pasveer in Sneek Camping Pasveer in Sneek Camping Pasveer in Sneek
Strand (zee/meer/rivier)Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanSVR campingCampingcard

Camping Pasveer ligt op loopafstand van het centrum van de Friese elfstedenstad Sneek. De camping ligt aan open vaarwater, met aanleghaven en met een directe verbinding naar zowel het Sneekermeer als de nieuwe Middelsee-vaarroute door het midden van Friesland. Kortom: aan het randje van een gezellige Friese stad en tegelijkertijd midden in prachtig watersportgebied! Hier recreëert u in en uit de stad!

Camping Pasveer
Pasfeardijk 6
8631SK - Sneek
Provincie: Friesland
Telefoon: 0515-413977

GPS coördinaten: 53.04839 / 5.67993
(53.04839° 2' 54.2'' N    5° 40' 47.7'' O)
Aantal plaatsen: 76  / Toerplaatsen: 50
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping Pasveer

Meningen over Camping Pasveer

Mening nr: 3986
Datum: 06-07-2012
Linda van Dijken 
april - juni 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij hebben al 2 keer op deze camping gestaan. Het is een vriendelijke camping aan de rand van Sneek. Het is maar 2 km fietsen naar het centrum, en het is er erg gezellig. De camping is relatief klein, maar het sanitair is er erg schoon. Een dikke 10 daarvoor. Het is gelukkig ook niet zo'n enorm drukke camping met v eel activiteiten.. Wat wel erg leuk is dat er een mooie boerderij bij staat en er veel jonge dieren (kalfjes en paarden etc) in de buurt zijn. Ik heb de gastvrijheid als positief ervaren. De mensen zijn erg aardig en zeker niet opdringerig en erg behulpzaam (maar niet altijd heel zichtbaar aanwezig).
Mening nr: 2919
Datum: 30-08-2010
D. Van de berg 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij verbleven gedurende een week bij camping pasveer en wij ervoeren het niet als prettig. Meerdere keren was het sanitair niet schoon en de gasvrijheid was niet van een hoog niveau. Ook was het lawaai van de snelweg duidelijk te horen. Maar gelukkig konden wij nog genieten in de stad Sneek, wat een prachtige plaats is.
Mening nr: 904
Datum: 23-09-2007
P. Tholen 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij waren op de camping tijdens de Elfstedentocht fietsvierdaagse. Het is een hele mooie camping, prachtig sanitair en kort bij het water. Alles wordt goed onderhouden en de eigenaren van de camping zjn heel klantvriendelijk hetgeen een belangrijk aspect is. Bovendien de camping ligt op 2 km. afstand van Sneek, overigens een hele leuke gezellige stad. Wij gaan er beslist nog eens naar toe, beslist een aanrader. Een punt zou kunnen worden veranderd nl. wat meer waterpunten op de camping.
Mening nr: 695
Datum: 07-07-2007
Hoekstra 
®  
april - juni 2007

Algemene beoordeling

Omdat er van onze camping nog geen meningen zijn gegeven op deze site, willen graag zelf vertellen wat de meeste campinggasten ons vertellen als ze weer vertrekken: Ze zijn altijd heel erg tevreden over onze sanitaire voorziening. Het is heel erg schoon en voorzien van vele extra;s zoals aanrechtdoekjes, handzeep en genoeg toiletpapier voor iedereen. We horen ook hele positieve geluiden over het kampeerveld aan het water bij de aanleghaven (en de aparte plekken voor campers op verharding. De trekkershutten worden ook zeer positief beoordeeld. Kom maar eens langs!