Sluiten

Camping Synneveer in Sneek

Camping Synneveer in Sneek Camping Synneveer in Sneek Camping Synneveer in Sneek
Strand (zee/meer/rivier)Wasmachineaccommodatie verhuur

Camping Synneveer ligt aan de Zwarte Brekken en ligt ongeveer 2 kilometer van het centrum van Sneek. Plaatsen als Sneek, IJlst en Langweer zijn heel goed per (zeil)boot bereikbaar. Wat dacht u van een tochtje van een half uurtje met de boot naar de supermarkt? Er zijn verscheidene vaartjes, waar u al varend van de prachtige natuur kunt genieten. Daarnaast is het open water perfect voor de watersporter die van zeilen of surfen houdt. Het Sneekermeer is makkelijk bereikbaar. Daarnaast zijn de plaatsjes in de omgeving een bezoekje waard. Denk bijvoorbeeld aan IJlst, Langweer of Heeg. Ook geschikt voor een fietstochtje, via veelal verharde fietspaden

Camping Synneveer
Lemmerweg 86
8607JK - Sneek
Provincie: Friesland
Telefoon: 0515–422984
06-23701249

GPS coördinaten: 53.0076 / 5.653
(53.0076° 0' 27.4'' N    5° 39' 10.8'' O)
Aantal plaatsen: 25  / Toerplaatsen: 25
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Synneveer

Meningen over Camping Synneveer

Mening nr: 2934
Datum: 05-09-2010
S. Castelijns 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtig mooi gelegen camping. De camping ligt echt aan een meer. De camping heeft een haven waar ons bootje kon liggen en zelfs ook een prima werkende trailerhelling, zodat de boot daar het water in kan. We hebben mooi kunnen surfen.! Verder zaten overal mensen te vissen. Kortom echt een mooie watersportcamping.! Dat iemand de toiletten niet zuiver noemt, snappen wij niet. De vriendelijke eigenaresse maakte elke ochtend alles netjes schoon en tussendoor werd ook regelmatig gecontroleerd. Alles gaat heel gastvrij en als er een probleem is, is de eigenaar heel behulpzaam om het mee op te lossen. Zeker een adres om nog eens met plezier terug te gaan.!
Mening nr: 2918
Datum: 30-08-2010
S.Poelstra 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Het is een prachtig gelegen camping aan het water. Wij konden gemakkelijk met onze boot in de nieuwe haven aanmeren. Verder zijn de plaatsen ruim en rustig. Ook hebben wij prima gebruik kunnen maken van het sanitair. Het sanitair werd zeer goed onderhouden. Daarnaast ligt de camping vlakbij Sneek wat het erg aantrekkelijk maakt. Kortom hebben wij een fijn verblijf gehad bij de zeer gastvrije Fam. Leyenaar
Mening nr: 2917
Datum: 30-08-2010
Tanja van den Oever 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Toen wij een weekje verbleven op Camping Synneveer beleefden wij een prachtige tijd. De toiletten waren juist keurig en schoon. Elke dag werd er schoongemaakt. Ook werd het grasveld goed bijgehouden en was zelfs de dochter van de boer vrijwillig de tuinen aan het bijhouden. Het was ook toegestaan om bij de dieren een kijkje te nemen wat onze kinderen erg fijn vonden. Na een week op deze camping te hebben gestaan kan ik het u van harte aanbevelen.
Mening nr: 2896
Datum: 23-08-2010
P.Domen 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Een mooi gelegen doch op zijn minst twijfelachtig onderhouden camping. Hele slechte verlichting en de toiletten zijn slechts met enige reserve zuiver te noemen. Wel een vriendelijke ontvangst. Van de drie minicampings die wij tijdens ons weekendje Noord-Nederland hebben aangedaan was dit veruit de minste en ook veruit de duurste. Wij waren zonder onze kinderen maar een trampoline die met touwtjes gerepareerd is en waarvan de rand helemaal stuk is word in bedrijf gehouden met een groot bord eraan: "Gebruik op eigen risico" draagt niet bij tot een positief oordeel.