Sluiten

Camping Dassenburcht in Staphorst/Punthorst

Camping Dassenburcht in Staphorst/Punthorst Camping Dassenburcht in Staphorst/Punthorst Camping Dassenburcht in Staphorst/Punthorst
Strand (zee/meer/rivier)Huisdieren toegestaan

Camping Dassenburcht is een natuurkampeerterrein, tussen Meppel en Zwolle, en biedt voor ieder wat wils. Zoek een perfecte kampeerplek in één van de hofjes aan de rand van het bos of kampeer op het open veld bij de grote zandbak. En als het warm is plons je zo de zwemplas De Zwarte Dennen in. Voor de kinderen is een heuse dassenburcht nagemaakt. 

Kampeerterrein Dassenburcht ligt in de boswachterij Staphorst. Doordat er niet veel bos in deze regio is, heeft dit bos juist veel bewoners. Zo kom je er regelmatig reeën tegen. Ook dassen voelen zich er thuis. Voor honden is hier een snuffelroute aangelegd en er is een gebied waar ze los mogen lopen.

Camping Dassenburcht
Vijverweg 5
7715PA - Staphorst/Punthorst
Provincie: Overijssel
Telefoon: 030-6977749
06-23868060

GPS coördinaten: 52.61718 / 6.26957
(52.61718° 37' 1.8'' N    6° 16' 10.5'' O)
Aantal plaatsen: 33  / Toerplaatsen: 33
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Dassenburcht

Meningen over Camping Dassenburcht

Mening nr: 3999
Datum: 09-07-2012
Miep Kniep 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heerlijk rustig gelegen natuurcamping midden in de bossen van Staphorst (wel een natuurkampeerterreinkaart nodig). Er zijn plekken op een veld rond een soort speelplek en er zijn plekken in het bos, waar je je eigen veldje hebt. Voor natuurliefhebbers en rustzoekers een fijne camping. Er zijn geen voorzieningen, behalve 2 toiletten,1 douche en 1 wasbak. In Juli en Augustus wordt dit door Staatsbosbeheer schoongemaakt en in de andere maanden doen de kampeerders dit zelf. Je moet jezelf inschrijven en afrekenen via een formulier en een brievenbus. Mooie plek waar we vast nog wel eens komen!
Mening nr: 1729
Datum: 05-03-2009
Bianca Huls 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

de camping is geweldig , eindelijk nog een klein plekje hier in de buurt , puur natuur!!!!!!!! Als ik in nederland ben, dan probeer ik daar zoveel mogelijk tijd door te brengen in mijn tentje. Maar het ongelukkige is dat ik nu in de krant lees dat ze het willen moderniseren. Belachelijk. er zijn al genoeg van die campings met al dat moderne gedoe en waar van alles te krijgen is. Dit is een echte "camping" voor de natuurliefhebber....LAAT DAT TOCH EENS ZO.....!! Bianca Huls