Sluiten

Camping Buitengoed Het Achterdiep in Ter Apel

Camping Buitengoed Het Achterdiep in Ter Apel Camping Buitengoed Het Achterdiep in Ter Apel Camping Buitengoed Het Achterdiep in Ter Apel
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Het Achterdiep is een klein en gemoedelijk recreatiebedrijf met minicamping, twee vakantie-appartementen, een hooitel en een verhuurcaravan. Het is een ideale uitvalsbasis voor mensen die van rust houden en graag willen wandelen, fietsen of gewoon lekker luieren. In de directe omgeving vindt u vis-en vaarwater. Er is een keur aan fietsroutes, die direct vanaf de camping vertrekken.

Ten noorden van Ter Apel liggen de Sellinger Bossen, een natuurgebied dat voornamelijk bestaat uit bossen, akkers en het beekdal van de Ruiten Aa. In het gebied liggen ook drie grote zandplassen die in de loop der jaren zijn ontstaan door zandwinning. De plassen hebben nu deels een recreatiefunctie.

Camping Buitengoed Het Achterdiep
Kloosterveenweg 168
9561AW - Ter Apel
Provincie: Groningen
Telefoon: 0599-582364

GPS coördinaten: 52.89378 / 7.04481
(52.89378° 53' 37.6'' N    7° 2' 41.3'' O)
Aantal plaatsen: 19  / Toerplaatsen: 15
Open van: 01 april   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Buitengoed Het Achterdiep

Meningen over Camping Buitengoed Het Achterdiep

Mening nr: 362
Datum: 24-09-2006
Claudia van Buuren 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een zeer rustige en zeer nette camping. Vooral een groot compliment over het sanitair, die is echt brandschoon. We hebben er een weekendje gekampeerd en kwamen er met stort regen aan. We kregen een warm onthaal van de eigenaresse met koffie en een eigen gebakken koekje. Voor kinderen is er niet veel te doen, maar als je van uitstapjes houd is dit een zeer mooie locatie je zit zo in Duitsland. Ook de omgeving om te fietsen is heel mooi.