Sluiten

Camping De Wapenberg in Ugchelen

Camping De Wapenberg in Ugchelen Camping De Wapenberg in Ugchelen Camping De Wapenberg in Ugchelen
WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping De Wapenberg in Ugchelen is een sfeervolle camping aan de rand van het bos De camping ligt ten zuiden van Apeldoorn, op één van de mooiste stukjes van de Veluwe. In de directe omgeving zijn volop wandel-, fiets- en mountainbike-mogelijkheden. Het sfeervolle terrein bestaat uit fraaie, ruime kampeerplaatsen. Er is plaats voor ruim 100 caravans/campers/tenten. Tevens zijn er een aantal aparte plaatsen voor de fietsende en 'rugzak kampeerder'.

Vanaf de camping loopt u zo de uitgestrekte bossen, prachtige heidevelden, heuvels en de 'Koppelsprengen' in Deze zijn vrij toegankelijk. Voor wildspeurders zijn er voldoende mogelijkheden.

Camping De Wapenberg
Hoenderloseweg 187
7339GG - Ugchelen
Provincie: Gelderland
Telefoon: 055-5334539

GPS coördinaten: 52.17188 / 5.91283
(52.17188° 10' 18.8'' N    5° 54' 46.2'' O)
Aantal plaatsen: 115  / Toerplaatsen: 59
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Wapenberg

Meningen over Camping De Wapenberg

Mening nr: 3967
Datum: 01-07-2012
B&B Wijnberg 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Rustige kleine en gemoedelijke camping aan de rand van prachtige bossen en heidevelden. We hebben hier een voor seizoen gestaan en is prima bevallen. Van af Deventer slechts 20 min rijden en je zit in je stoeltje voor je tent of caravan. De camping is een prachtige uitvalsbasis voor lange wandelingen,fiets en ATB routes. De campingbaas is bezig met het uitzetten van GPS wandel en fiets routes dus als je voor een week op de camping staat kun je de mooiste stukjes uit de omgeving via GPS volgen zonder te verdwalen. Het sanitair is perfect het toiletgebouw heeft vloer verwarming en is in het voor en najaar altijd aangenaam verwarmt. Er is geen kampwinkel maar Uchelen en Apeldoorn zijn maar een paarminuten rijden. Er is een openveld en de rest zijn allemaal ruime plaatsen tussen en onder de bomen dus niet allemaal recht op een lijn naast elkaar. Door dat de camping aan de rand van het bos ligt is dit ook een ideale camping voor honden bezitters. Als je een hond hebt kom je wel bij andere honden bezitters te staan om dit toch een beetje te scheiden want niet iedereen houd van honden. Via de achteruitgang van de camping loop je zo naar de natte neuzen route die op parkeerplaats het Leesten begint. Dit is een mooie wandelroute van 4KM waar veel honden komen en hier ook los mogen lopen. Een echte aanrader voor mensen die van rust en inspanning (fietsen en wandelen)houden. Fam B&B Wijnberg
Mening nr: 1982
Datum: 22-06-2009
Brenda 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prima camping zonder poespas. Zonnige plaatsen aan een veldje of met privacy en schaduw in het bos. Sanitair schoon en warm, douchestraal mag wel wat harder.
Mening nr: 1315
Datum: 16-07-2008
jan en gretha arends 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

GEWELDIG !! Zojuist terug van een vakantie op de Wapenberg. Prachtige camping met een prima beheerdersechtpaar. Royale plaatsen met veel privacy. Op een aantal plaatsen waan je je alleen in het bos. Keurig toiletgebouw. Voor mensen die van rust houden is deze camping een echte aanrader!!!!!! meld misbruik
Mening nr: 552
Datum: 10-04-2007
I.Bijsterveld 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

De Wapenberg is prachtig gelegen, je loopt of fietst vanuit de camping zo de Veluwe op, of naar de gezellige dorpen in de buurt. Ook Apeldoorn en diverse pretparken liggen om de hoek. De plaatsen zijn mooi ruim en zonnig. Diverse bomen zorgen voor genoeg schaduw. Er staan nogal wat vaste gasten, allemaal met een tourcaravan. De sfeer was gezellig, geen kliek. Er werd gegroet, een praatje mocht, maar je kon ook lekker ongestoord je eigen gang gaan. Het sanitair was nagenoeg nieuw, goed uitgerust en schoon. Warm water en douches werken op munten, wat in Nederland normaal schijnt te zijn. Als echte Frankrijkgangers keken we wel even vreemd op. Voor de kleintjes zijn er wat speeltoestellen, onze tiener was de enige (paasweekend), maar dat hinderde ons niet. Enige echte minpunt was de stroomvoorziening. Met slechts vier ampères zet je koffie en thee na elkaar, maar ons oventje konden we niet gebruiken voor een paasontbijtje. Terwijl we in Frankrijk altijd hiermee vooruit kunnen. Gelukkig heeft een andere gast de broodjes afgebakken... Een camping om graag terug te komen, zeker als de electriciteitscapaciteit wordt verbeterd.