Sluiten

Camping Rozenhof in Vijlen

Rozenhof Rozenhof Rozenhof
Verwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Rozenhof ligt aan de Mergellandroute tussen Epen en Vaals. De camping heeft een schitterend uitzicht op het dorp Epen en het Geuldal. Het Geuldal heeft onlangs voor het prachtige landschap 5 sterren toegekend gekregen van het ministerie van Natuur en Milieu. De uitlopers van de Ardennen zijn hier nog tastbaar aanwezig, evenals de persoonlijke aandacht en de gezellige sfeer in dit leuke familiebedrijf. Eindeloos groen met akkers en bossen, een uniek wandel-, fiets- en mountainbikegebied, vakwerkhuizen, schilderachtige dorpen, boeiende steden, beken, mergelgrotten, een bourgondische sfeer, een rijke flora en fauna, kastelen, een ware schatkamer van natuur, cultuur en historie kortom, voor de actieve rustzoeker.

laag - hoog
Camping Rozenhof
Camerig 12
6294NB - Vijlen
Provincie: Limburg
Telefoon: 043-4551611

GPS coördinaten: 50.7703 / 5.9287
(50.7703° 46' 13.1'' N    5° 55' 43.3'' O)
Aantal plaatsen: 97  / Toerplaatsen: 69
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Rozenhof

Meningen over Camping Rozenhof

Mening nr: 2521
Datum: 24-04-2010
Teun Spaans 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Midden april een weekendje hier gestaan. Voorseizoen, we konden zelf onze plek uitzoeken. De omgeving is mooi, mooi uitzicht over het Geuldal en Epen. Van de weg vlak langs de camping hoorden we 's nachts niets. ( wel druppelde er iets in de managestal, maar dat was alleen op onze slecht gekozen pek hoorbaar). De omgeving geeft gelegenheid tot mooie wandelingen in het Vijlenerbos en het geuldal. De mensen bij de receptie in het restaurant waren vriendelijke en behulpzaam.
Mening nr: 409
Datum: 09-10-2006
Truyts 
®  
september - oktober 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

3 Dagen gestaan op rozenhof en we hebben er van genoten. Rozenhof staat boven op een grote heuvel. Daardoor heb je op verschillende plaatsen een mooi uitzicht. Wij mochten onze plaats zelf kiezen (laagseizoen) We hadden dan ook gekozen voor een plaatsje met zo een uitzicht. Heerlijk was dat , s'avonds met al die lichtjes in de verte en overdag een mooi groot overzicht over de omgeving. Vriendelijke eigenaars , behulpzaam personeel. Restaurant zeer goede kwaliteit van het eten en zeer redelijke prijzen. ook een frituur snack aanwezig. Het zwembad ( wat niet gevuld was tijdens ons verblijf) is niet erg groot , maar in de zomermaanden zeker een lust voor de kids. Kunt er ook urenlang rondwandelen in de bossen. Sanitair en douches waren proper en netjes.