Sluiten

Camping De Prinsenhoeve in Vorden

Camping De Prinsenhoeve in Vorden Camping De Prinsenhoeve in Vorden Camping De Prinsenhoeve in Vorden
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanSVR camping

Camping De Prinsenhoeve ligt aan de rand van het natuurgebied het Groote Veld in het land van Staring en het Achtkastelen-dorp Vorden. De camping ligt achter de boerderij en heeft uitzicht over de weilanden. De boerderij is volop in bedrijf met o.a. melkkoeien, kalfjes, schapen, geiten, konijnen, sierkippen, eenden en ganzen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van een verharding in de voortent. Ook de plek voor de wielen van de caravan zijn verhard. De auto's staan op een aparte parkeerplaats gelegen naast de camping.

Op circa 150 meter achter de camping beginnen de bossen van het natuurgebied "het Groote Veld." (ongeveer 2500 ha). Het bos is te voet of per fiets direct bereikbaar vanaf de camping, waar veel fiets- en wandelmogelijkheden zijn.

Camping De Prinsenhoeve
Mosselseweg 3
7251KT - Vorden
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0575-556743

GPS coördinaten: 52.11218 / 6.36007
(52.11218° 6' 43.8'' N    6° 21' 36.3'' O)
Aantal plaatsen: 40  / Toerplaatsen: 35
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Prinsenhoeve

Meningen over Camping De Prinsenhoeve

Mening nr: 2728
Datum: 13-07-2010
f.h.sachse,boekelo 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

De Prinsenhoeve voldoet geheel aan onze verwachtingen van een boerencamping, uitermate vriendelijke eigenaren die steeds aanspreekbaar zijn om het je zo prettig megelijk te maken. De natuur in de omgeving is prachtig om te wandelen of te fietsen iets waar wij in de juni/juli maanden veel gebruik van hebben gemaakt. Een plek die je zelf kunt kiezen en waar niet gezegd wordt hoe de caravan staan moet als je maar tussen de hegjes blijft. Het sanitair, alhoewel niet te ruim, wordt goed schoon en fris gehouden, bovendien tussen elke twee plaatsen 1 watertappunt en voor elke caravan water afvoermogelijkheid en electra. Bij betaling, tot slot, geen mitsjes en maren maar gewoon wat is afgesproken. Honden worden toegelaten mits aangelijnd. Al met al een zeer prettig verblijf op deze camping waar wij graag een volgend jaar weer naar toe zullen gaan. Jo en Ferdie (met honden) Sachse.
Mening nr: 1845
Datum: 11-05-2009
Smit 
april - juni 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Hebben in de meivakantie hier een week gestaan. Een prachtige schone camping. Onze twee jongens vonden het ook erg leuk. Een leuk speeltuintje en twee doeltjes, wat willen ze nog meer. Ook de dieren was een succes. Elke morgen even bij de schapen, geiten, ganzen, kippen en koeien kijken. De betonnen tegels voor de voortent is ook ideaal. De familie Berenpas is inderdaad hartelijk en gastvrij. Er zijn in de buurt veel fietsroutes, maar ook speurtochten gericht op kinderboeken. Wij hebben expeditie Robertson gedaan, erg leuk met kompassen ed. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Mening nr: 1208
Datum: 06-06-2008
madeleine en frans Delgman 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

wij zijn hier vorig jaar beland en hebben hier een paradijs gevonden .de rust die er altijd is het fantastisch schoongehouden sanitair en de perfect onderhouden grasmat,de eigenaars Ans en Henk die het woord gastvrijheid begrijpen en het ook toepassen zoals het hoort,altijd tijd voor een praatje en een vriendelijk woord ondanks dat ze dag en nacht hard moeten werken voor hun bedrijf en de camping. als je van rust en een schone camping houd te midden van bossen en weilanden dan is dit de ideale plaats. wij gaan er elk weekend naartoe vanuit purmerend en hebben de rit er graag voor over.ook voor kleine kinderen is het er ideaal met de dieren waar ze altijd naar toe kunnen ,in de lente is het en feest voor ze met al het jonge pas geboren spul,kortom dit is een pracht camping en zou de standaard norm moeten zijn voor andere campings hoe het behoort te zijn op een camping
Mening nr: 1102
Datum: 29-04-2008
John en Joke Luiten 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een ideale camping voor mensen die willen genieten van de rust en de mooie natuur in de Achterhoek. Vanaf de camping loop je zo het bos in waar je uren kan dwalen. De fiets en wandelmogelijkheden zijn onbeperkt. Ons eerste bezoek aan deze camping was in 1988 toen het aantal plaatsen nog beperkt was tot zes. Inmiddels is het aantal plaatsen uitgebreid en het sanitair perfect aangepast. Wij komen hier graag in voor- en najaar en dan is een verwarmd sanitairblok grote luxe. De boerderij is vol in bedrijf met voornamelijk koeien. Verder is er wat kleinvee, schapen, geiten ganzen kippen en konijnen. Er valt voor iedereen dus wat te beleven. (kijk ook eens op de website) De familie Berenpas is hartelijk en gastvrij en verdient een pluim voor de wijze waarop zij deze camping beheren.