Sluiten

Camping De Eendenkooi in Waardenburg

Camping De Eendenkooi in Waardenburg Camping De Eendenkooi in Waardenburg Camping De Eendenkooi in Waardenburg
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanSVR camping

Camping De Eendenkooi ligt aan de rand van een prachtig natuurgebied op 5 minuten loopafstand van de eendenkooi met vele fiets en wandelroutes, waar je de wilde reën en de roofvogels nog kunt spotten. Je vind deze kleine camping tussen de grote steden Utrecht, Den Bosch en Tiel bij Zaltbommel. Deze SVR camping beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen met 16 ampére aansluitingen. En je staat niet onder de bomen. Iedereen is welkom met een camper, caravan, tent, fiets kampeerder of motorfiets. Ons kampeerveld is klein en zonnig, maar oh zo gezellig, en beschikt over voldoende goed en schoon sanitair zonder munt automaten en gratis beperkt wifi. Heb je geen eigen caravan, camper of tent kan je ook onze caravan huren.

Waardenburg ligt in het gebied van Maas en Waal. Met in de omgeving vele bezienswaardigheden en activiteiten. Met natuurlijk onze eigen eendenkooi, Kasteel Neerijnen, Slot Loevestein, Landgoed Mariénwaerdt, Poldermolen in Waardenburg, nationaal glas museum in Leerdam. Fruit en bloemencorso in Tiel.
 
Kanovaren op de Linge, kartbaan Zaltbommel, met zijn vele cafeetjes en restaurantjes, Rederij Leerdam, Tennisbaan Waardenburg, Fietsroutes, Motorcrossbaan, Zwemmen en sporten in Geldermalsen, Vesting stad Zaltbommel.
Camping De Eendenkooi
Veerstraat 4
4181AG - Waardenburg
Provincie: Gelderland
Telefoon: 06-20268488

GPS coördinaten: 51.83939 / 5.24398
(51.83939° 50' 21.8'' N    5° 14' 38.3'' O)
Aantal plaatsen: 15  / Toerplaatsen: 14
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Eendenkooi