Sluiten

Camping Perkpolder in Walsoorden

Camping Perkpolder in Walsoorden Camping Perkpolder in Walsoorden Camping Perkpolder in Walsoorden
Strand (zee/meer/rivier)Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Perkpolder is een kleinschalige camping, gelegen in een agrarisch polderlandschap. Voor de kinderen is er zowel buiten als overdekt in de schuur een speelgelegenheid.

De camping ligt direct aan de Westerschelde, die zich uitstekend leent voor recreatie. Op loopafstand is een zandstrand (getijdenstrand), waar u kunt zwemmen. Vlak voor de camping is aan de zijde van de Schelde een tientallen kilometers lang fietspad aangelegd. U kunt hierop een prachtige unieke fietstocht maken langs de zoute zijde van de Westerschelde.

 

Camping Perkpolder
Zeedijk 9
4588RG - Walsoorden
Provincie: Zeeland
Telefoon: 0114-682467
06-51061733

GPS coördinaten: 51.4023 / 3.9996
(51.4023° 24' 8.3'' N    3° 59' 58.6'' O)
Aantal plaatsen: 34  / Toerplaatsen: 30
Open van: 15 april   tot: 02 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Perkpolder

Meningen over Camping Perkpolder

Mening nr: 3305
Datum: 13-06-2011
vanwettere 
april - juni 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij waren er voor het eerst met het weekend van OLH Hemelvaart en Pinksteren. Het is een mooi opgezette camping met twee afzonderlijke veldjes. De uitbaters zijn supervriendelijke mensen en in deze weekends was er steeds wel wat te doen .De aktiviteiten worden steeds weergegeven op hun site. Doordat deze weekend worden ingepalmd door veel terugkomende vrienden en familie met veel kinderen is het er nogal druk maar ons stoorde het helemaal niet .Het brengt wat leven in de brouwerij. Je kunt er ook urenlang fietsen langs of op de dijk. De camping en ook het sanitair zijn zonder meer netjes. Het warm water in de douches is wel met muntjes van 50 cent. We stoorden ons er niet aan maar dit zou wel mogen vermeld worden bij hun prijzen of op de site. Kortom een een heel gezellige boerderijcamping waar we zeker nog naar terug gaan.