Sluiten

Camping De Wartenster in Warten

Camping De Wartenster in Warten Camping De Wartenster in Warten Camping De Wartenster in Warten
Huisdieren toegestaanSVR camping

Camping De Wartenster is een ruim opgezette camping, met 25 plaatsen, in het hart van Friesland. Iedere plaats heeft beschikking over een eigen stroom-en watertappunt. Er is ruim opgezet, gratis sanitair. De camping is heerlijk rustig gelegen tussen de weilanden. Voor gezinnen met kinderen is er een speeltuin. Deze ligt naast het restaurant.

De Wartenster beschikt over een groot scala aan outdooractiviteiten die periodiek worden aangeboden voor campinggasten. Daarnaast zijn de praamtochten (vooral ook de nachtvaartochten) door Nationaal park De Alde Feanen altijd een hit. In de ochtend kunt u genieten van verse broodjes en in de avond van een lekkere steenovenpizza of spareribs van de grill in ons restaurant. De wifi is gratis. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht tips t.a.v. de omgeving. Daarnaast is er toeristische informatie in de vorm van wandel- en fietsroutekaarten. De stad Leeuwarden is op fietsafstand en in de omgeving zijn vele prachtige dagtripjes te maken. In de avond kunt een vuurtje stoken in een van onze vuurschalen.

In de directe omgeving van de camping is gelegenheid om een kano te water te laten of te vissen. Ook kunt u een sloep of schouw huren om Nationaal park De Alde Feanen mee te ontdekken. Omdat er van oudsher een appelhof bij een boerderij zat, hebben wij die weer aangelegd met oude Friese fruitrassen. U bent vrij om te genieten van het fruit wat bijna de caravan in groeit..!

Camping De Wartenster
Midsbuorren 7
9003LB - Warten
Provincie: Friesland
Telefoon: 058-2552056

GPS coördinaten: 53.14887 / 5.87638
(53.14887° 8' 55.9'' N    5° 52' 35.0'' O)
Aantal plaatsen: 25  / Toerplaatsen: 25
Open van: 01 april   tot: 30 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Wartenster