Sluiten

Camping Het Landschap in Wateren

Het Landschap Het Landschap Het Landschap
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard
Camping Park Het Landschap ligt in het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit Nationale Park is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het is een ‘walhalla’ voor wandelaars en fietsers én een bijzonder ‘stoere’ bestemming voor kinderen die houden van buitenspelen! Zin in een vakantie in dit stukje Drenthe? Ga daar kamperen of iets huren!
 
Kampeerders met eigen caravan of tent verblijven op mooi aangelegde kampeervelden met veel groen en (speel)ruimte. Wel liefhebber van het campingsfeertje, maar geen eigen kampeermiddel? Reserveer dan één van onze prachtige chalets of ingerichte tenten op een ruim veld. Voor een familie of vrienden uitje is de 14-persoons bungalow een fijne plek om samen te komen. Echte liefhebbers van deze regio worden beslist blij van een vaste staanplaats met de uitgestrekte natuur om de hoek.
laag - hoog
Camping Het Landschap
Schurerslaan 4
8438SC - Wateren
Provincie: Drenthe
Telefoon: 0521-387244

GPS coördinaten: 52.92184 / 6.26817
(52.92184° 55' 18.6'' N    6° 16' 5.4'' O)
Aantal plaatsen: 439  / Toerplaatsen: 270
Open van: 27 maart   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Het Landschap

Meningen over Camping Het Landschap

Mening nr: 2613
Datum: 26-05-2010
Fam Adema 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Het is ons erg tegen gevaleen we zijn net terug van de camping, er was maar een douche open waar er drie zijn dat vinden wij veel te weinig.en het schoonmaken liet ook te wensen over ,in het begin kwam ze nog wel daarna drie dagen niet. En als je boekt en er wordt gezegd dat we nog maar uit een paar plekken kunnen kiezen dan denk je nou nou dat is vol.maar we kwamen van een koude kermis thuis.we hebben een week helemaal alleen gestaan . Met hemelvaart en pinksteren.dat vonden wij verre van netjes.de camping was geen vier stemmen waard . Het is ons heel erg tegen gevallen (geen aanrader).
Mening nr: 2436
Datum: 28-01-2010
Baak 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heerlijke vakantie gehad. Kinderen (5, 7 en 12 jaar) hebben lekker gespeeld aan de zwemvijver in het zand met de piratenboot. Onze kleine meid van 7 heeft paard gereden bij de manege in de buurt, wat ze natuurlijk helemaal geweldig vond. Schoon sanitair. Vriendelijk personeel. Onze zoon van 12 had van te voren al zijn visspullen meegenomen, en heeft het ook erg naar zijn zin gehad. De camping ligt aan het Drents Friese Wold! Prachtige natuur. Dit jaar gaan we weer!
Mening nr: 1876
Datum: 24-05-2009
Annemieke 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De camping staat als goed te boek maar viel ons tegen. De plaatsen zijn niet ruim te noemen. Er zijn slechts 2 sanitairgebouwen, 1 hele oude en 1 nieuwere die ook verwarmd is, wel schoon. Op zoveel plekken is het te weinig! Wij moesten behoorlijk erg ver lopen. Pas op onze 3e avond werd de verlichting gemaakt op het veld, tot dat moment was het stikdonker s nachts op het veld. Medewerkers erg aardig, kinderen vonden het animatieteam leuk, waar we geen overlast van hadden omdat het ver van het kampeergedeelte werd gehouden. Er is een zwembad aanwezig en een zwemmeer + strand.