Sluiten

Camping Buitenwedde in Wedde

Camping Buitenwedde in Wedde Camping Buitenwedde in Wedde Camping Buitenwedde in Wedde
accommodatie verhuurHuisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan in accommodatie

Camping Buitenwedde is een erkend Natuurkampeerterrein en ligt achter de woonboerderij, heeft circa 5 beschutte tentplaatsen en is bij uitstek bedoeld voor tentkampeerders, wandelaars en fietsers. De camping heeft schone, verwarmde sanitaire voorzieningen, daarnaast een campingkeuken en een slechtweervoorziening (voorzien van gasstel, koelkast, pannen, WiFi en meer). Ook is er een camperplek aanwezig voor buscampers.

Er zijn 2 slaaphutten of trekkershutten in de verhuur. Comfortabel slapen in het groen, met een campinggevoel. Voor een nachtje weg voor familiebezoek, er gewoon even uit te zijn, niet willen slepen met spullen of fietsend of wandelend de omgeving te verkennen zonder tent mee te nemen.

Er is in de omgeving veel te beleven voor jong en oud. Van prachtige wandelroutes, veel fietsroutes, het klooster van Ter Apel, Vesting van Bourtange tot het winkelcentrum van Winschoten, Leer of Papenburg, dagje Groningen of een Wellness & Spa-dagje in Thermen Bad Nieuweschans. En voor de kinderen zijn onder andere het Dinopark Tenaxx en dierenpark Wildlands zeker een bezoekje waard.

Om op BuitenWedde te kamperen, heeft u een Natuurkampeerkaart nodig. Heeft u deze kaart nog niet dan is dat geen probleem: het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart is hier verkrijgbaar.

Camping Buitenwedde
Hoornderweg 19-B
9698PK - Wedde
Provincie: Groningen
Telefoon: 06-44504386

GPS coördinaten: 53.0723 / 7.055439
(53.0723° 4' 20.3'' N    7° 3' 19.6'' O)
Aantal plaatsen: 12  / Toerplaatsen: 5
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Buitenwedde