Sluiten

Camping Wega in Weert

Wega Wega Wega
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Wega is een Natuurkampeerterrein en ligt in het vlakke Midden-Limburg op de grens van beide Limburgen en Noord-Brabant: het Grenspark Kempen-Broek. De camping is autovrij, waardoor het terrein z'n ruime natuurlijke uitstraling behoudt en kinderen ongestoord en veilig spelen kunnen spelen. Voor kinderen is de camping één groot speelterrein: er zijn schommels, een pingpongtafel, een uitgebreide zandbak met waterpomp, een jeu de boules baan en allerlei spellen.

Het natuurkampeerterrein ligt in de directe nabijheid van prachtige natuurgebieden met volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen.

Er zijn 58 kampeerplekken en 5 verhuuraccommodaties,

laag - hoog
Camping Wega
Kruisbergenweg 2
6006VZ - Weert
Provincie: Limburg
Telefoon: 085-0022282

GPS coördinaten: 51.23771 / 5.67149
(51.23771° 14' 15.8'' N    5° 40' 17.4'' O)
Aantal plaatsen: 63  / Toerplaatsen: 58
Open van: 15 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Wega

Meningen over Camping Wega

Mening nr: 4201
Datum: 09-09-2012
Miep Kniep 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een prachtig natuurkampeerterrein, waar je je welkom voelt. De speeltuin bestaat uit water en zand, maar daar is het speelplezier niet minder om. In tegendeel; er wordt heerlijk door heel veel kinderen gespeeld. 's Avonds was er een kampvuur waar de kinderen marshmallows en broodjes mochten roosteren / bakken en er werd een leuk sprookje verteld door 1 van de kampeerders speciaal voor de kleintjes. Het sanitair is dik in orde. Er is overal aan gedacht; zo was er zelfs afwasmiddel beschikbaar bij de afwasbakken.
Mening nr: 3844
Datum: 10-05-2012
De Bock 
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Geweldige groene camping. Inderdaad een camping voor mensen en kinderen welke zichzelf bezig kunnen houden. Kinderen kunnen hier tenminste nog echt spelen. Geen kidsclub maar gewoon een bos. Het veld is super mooi, grote plaatsen en bijna dagelijk een kampvuur. Voor mensen die zichzelf kunnen vermaken, absoluut een aanrader. Voor mensen welke een campingbar zoeken, zoek rustig verder.
Mening nr: 3823
Datum: 02-05-2012
L.van der Molen 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wat een heerlijke camping! Wij hebben hier een week gestaan en hebben enorm genoten. De sfeer op de camping is bijzonder fjn en de kinderen hebben zich geweldig vermaakt en hebben al besloten: wij komen hier weer terug. Ook het sanitair is heel fijn met kindervoorzieningen en wat wij ok belangrijk vinden heel goed schoon. Ook de omgeving heeft veel mogelijkheden, kortom een week was veel te kort!
Mening nr: 3496
Datum: 15-08-2011
ten Haken 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

inderdaad alle voorgaande recenties kloppen, de service voor broodjes, eieren en aardbeitjes zijn trouwens dagelijks. Ook wij vinden dit ECHT kamperen, de rust en ruimte die je zoekt op de camping en een milieucentrum, zwembad en kinderboerderij om de hoek. (zeker geen kidsclub hier met disco) Bij aankomst zagen we hertjes lopen en 's ochtends konijnen, het slingertouw, het bos, de sloot waarin je met je netje aan de gang kunt, 's avonds de maísmellows en het croissantdeeg op je hout boven het kampvuur en rond halfelf echt stil! uitzicht over het grote veld in 't midden waar spellen worden gedaan, kinderen fietsen, 't was hier vorig jaar zó heerlijk al dat we dit jaar terugkwamen, en dat was niet mijn plan maar ik ga nog een keer, zeker weten!!
Mening nr: 3356
Datum: 30-06-2011
Truus en Huub van Dalsum 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Met Hemelvaart en Pinksteren komen wij traditiegetrouw op camping WEGA in Weert. Voor ons betekent dit WEerGAloos kamperen op een prachtige, ruime plaats. Het sanitair is prima. In de weekends zijn er warme broodjes, verse eieren en aardbeien. Aan de tafeltennistafel is het altijd druk, maar dan is er ook nog de jeu de boulesbaan. En voor de kleintjes de schommels en de zandbak. In de receptieruimte zijn er talloze informatiefolders over uitstapjes in de wijde omgeving. Er zijn ook prima fietsen te huur en die zijn onmisbaar om de prachtige omgeving te verkennen. Meestal is er 's-avonds een groot kampvuur. Kortom: WEGA is een natuurcamping waar iedereen zich echt op vakantie voelt. Kees en Carin, de beheerders, doen er alles aan om het alle gasten naar de zin te maken.
Mening nr: 2295
Datum: 09-09-2009
Joke van Zijtveld 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zo behoort het leven toch te zijn? Ruimte, rust, vriendelijkheid, warme broodjes in een mandje en prachtige natuur. Bramen plukken in alle vroegte terwijl de hond zichzelf uitlaat in de bossen. Heerlijk genoten, een aanrader voor gezinnen. Heel veel te doen in de omgeving en hele gezellige inwoners in die streek.
Mening nr: 1841
Datum: 10-05-2009
natuurkampeerder 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ontzettend mooie camping. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. Geweldige ligging en veel rust. Geen camping voor mensen welke vermaakt moeten worden door bijv. animatie. Kamperen zoals het moet zijn.
Mening nr: 237
Datum: 10-07-2006
susan 
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een prachtige niet al te grote camping in een mooie omgeving met ook een paar trekkershutten. Wij komen er elk jaar wel een keer. De beheerders zijn erg aardig. Op loopafstand is een ven (geen zwemwater) met aan de overkant een groot zwembad. De camping heeft de vorm van een 8 met twee eilandjes en een begroeide wal eromheen; het is een voormalige ijsbaan. Je hebt heel veel ruimte voor je tent of caravan. Het rustieke sanitair is voor een natuurkampeerterrein luxe. Er zijn bijvoorbeeld ook kinderwastafels, een babybadje en een kinderdouche. Het enige dat ontbreekt is wc-papier. Aan speeltuig is er een schommel en een zandbakje, maar de klimboom is belangrijker. Voor onze kinderen is de kampvuurplaats het hoogtepunt. Weert ligt op fietsafstand. Het is een stadje met een gezellig centrum. Als je naar Weert gaat, vergeet dan niet een ijsje te gaan eten bij Huupkes, verrukkelijk ijs voor een prijs van decennia geleden. Iedere Weertenaar kan je de weg wijzen.