Sluiten

Camping Park Kuierpad in Wezuperbrug

Camping Park Kuierpad in Wezuperbrug Camping Park Kuierpad in Wezuperbrug Camping Park Kuierpad in Wezuperbrug
AquaparkWaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Uitbundig kamperen op de mooiste camping in Drenthe, dat doe je op vakantiepark 't Kuierpadtien in het Drentse Wezuperbrug. De vele faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie! Er zijn mooie kampeerplaatsen om na een drukke dag uit te rusten. De omgeving biedt mogelijkheden voor een rustig, maar ook actief verblijf. Daarnaast biedt het recreatieteam verrassende activiteiten aan die voor veel plezier zorgen. Niet iedere camping mag zich zomaar een familiecamping noemen. Vakantiepark 't Kuierpadtien mag deze naam dragen vanwege het uigebreide kinderprogramma. Kinderen worden intensief bezig gehouden zodat de ouders zelf iets kunnen ondernemen.

Camping Park Kuierpad
Oranjekanaal Noordzijde 10
7853TA - Wezuperbrug
Provincie: Drenthe
Telefoon: 0591-381415

GPS coördinaten: 52.84083 / 6.72415
(52.84083° 50' 27.0'' N    6° 43' 26.9'' O)
Aantal plaatsen: 812  / Toerplaatsen: 550
Open van: 29 maart   tot: 02 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Park Kuierpad

Meningen over Camping Park Kuierpad

Mening nr: 3081
Datum: 18-01-2011
Timmerman 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een leuke plek in Drenhte om te zijn geweest. Op het park is genoeg te doen voor jong & oud! Je kunt er lekker eten & gezellig borrelen. Het gastvrije personeel helpt je om je vakantie extra tot een succes te maken. Kortom wij zijn dik tevreden en raden dit park iedereen aan, of je nu wel of niet van kamperen houdt, de keuze is reuze!
Mening nr: 3011
Datum: 22-10-2010
C. Buitendijk 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Gezellige en kindvriendelijke camping. De camping lag er zeer verzorgt bij. De veldjes en kampperplaatsen zijn ruim opgezet. De plaatsen aan het zwemvijver zijn wat kleiner, maar toch erg gezellig. De kinderen hebben zich erg goed vermaakt. Het animatieteam houdt ze goed bezig met allerlei activiteiten en de kampeerplaats aan het strandje was geweldig. Santitair prima. In de omgeving zijn we nog niet uitgekeken, dus we komen zeker een keertje terug. Groeten van de familie Buitendijk
Mening nr: 2889
Datum: 22-08-2010
Mieke Wiendels 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Super leuke camping voor jong en oud! Prachtige bungalows en keurige stacaravans.Ook de kampeerplaatsen zijn mooi en ruim.Keurig en schoon sanitair Erg vriendelijk en behulpzaam personeel! Heel goed rekreatieteam.Veel te doen voor de kids . De showavonden op dinsdag-,donderdag- en zondagavond zijn echt TOP.We zijn 3 weken geweest maar komen zeker eind september terug.Kunnen dan weer heerlijk wandelen en fietsen. Dit is een camping voor mensen met kinderen maar zeker ook voor ons 55+.
Mening nr: 2872
Datum: 19-08-2010
Familie Lugies 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben met ons gezin (waaronder 4 tieners) 3 weken op het Kuierpadtien gekampeerd. We vonden het allemaal unaniem een geweldig park, met voor iedere leeftijd en iedere smaak wel wat wils. Onze kinderen vermaakten zich iedere minuut van de dag vanaf de Wildwaterbaan in de ochtend tot het Keldertje (disco) in de nacht. Door de enorme diversiteit van het park en het goede programma van het recreatie-team lopen de grote en kleine kinderen elkaar zeker niet in de weg. We hebben ’s avonds genoten van de wandelingen door het park langs verschillende kampvuren, heerlijk dat dat nog gewoon kan! Onze kinderen hebben de 3-daagse Ski-cursus op de ski-baan gevolgd en kunnen nu gewoon ski-en! (voor maar 20 Euro!). Het kampwinkeltje is van een goede prijs-kwaliteit vehouding; wij haalden er oa iedere ochtend onze vers gebakken chocolade croissants. Voor ons betekent 't Kuierpadtien ‘Kinderen een goede vakantie – Ouders een goede vakantie' Volgend jaar weer!
Mening nr: 2856
Datum: 16-08-2010
Oldenkamp 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Geweldige camping. Ruime plaatsen op een veldje. Kinderen en wij hebben ons goed vermaakt en we kunnen er weer uitgerust tegenaan. In de directe omgeving is er enorm veel te doen, daar stonden we versteld van, attractieparken zoals Plopsaland, Slagharen, speelstad Oranje, Drouwenerzand, dierentuin Emmen, subtropische zwemparadijzen, planetron etc. Volgend jaar komt er een heel groot speeltoestel wat uniek moet zijn in Nederland. Wij zijn erg benieuwd.
Mening nr: 2843
Datum: 13-08-2010
Maya 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

1 Week in juli gestaan op plekje 41 aan de kano vijver. Perfect. Heel rustig. Heel veel lege plekken dus je had een giga plek. Vanuit je tent liep je zo het meer in wat een heerlijke temperatuur had. 's avonds kwaakte de kikkers en overdag had je de eendjes. Heerlijk plekkie. Sanitair was ook heel goed. Nieuw en schoon. Supermarkt ook goed. Alleen de pizza's in het restaurant vond ik een afknapper. Dr. Oetker. Vanaf de camping loop je zo het bos in.
Mening nr: 2665
Datum: 18-06-2010
Evert Klein 
april - juni 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Gezin met 4 kinderen van 4-6-10-12 jaar. Wij zijn afgelopen Hemelvaart en Pinksteren te gast geweest bij deze prachtige camping.Wat hebben we genoten van de wildwaterglijbaan, het enthousiaste recreatieteam en de schone toiletgebouwen, en het heerlijke biertje aan de bar, werkelijk niets te veel, we waren vergeten macaroni te kopen en konden deze gewoon nog krijgen ondanks dat de winkel al 2uur dicht was. Ook veel leuke gasten getroffen, ze hebben daar trouwens ook mooie ingerichte tenten, scheelt een hoop gesjouw, gaan we volgende keer zeker proberen.
Mening nr: 2629
Datum: 31-05-2010
Nienke Kuipers 
april - juni 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hallo, Wij zijn afgelopen mei op vakantie geweest op 't Kuierpadtien en verbleven in een Kuierhome (stacaravan). Wij zijn ouders van 2 kinderen in de leeftijd 6 en 10 jaar. Het is een super camping, de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Er was een bijzondergoed recreatieprogramma waarbij de kinderen zich elke dag weer verheugde op een nieuw thema (piraten, ridders, sponsbob etc.) Daarnaast hebben we meerdere malen in het restaurant gegeten, goede service en kwaliteit eten. Ook nog een keertje bij de pizzaria en snackbar gekomen...geen slecht woord over te zeggen! Deze camping geeft waarde naar zijn sterren! Ook de kuierhome zag er op en top uit, goede schoonmaak en alles compleet. Of te wel: Wij hebben alle 4 een TOP vakantie gehad. Medewerkers van 't Kuierpadtien BEDANKT!!! groetjes Nienke, Frans en de kids
Mening nr: 2462
Datum: 26-02-2010
m. ketting 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Een hele slechte camping. Personeel is jong/onervaren en klagen over hoe slecht ze betaald krijgen. De toiletgebouwen zijn vies en stinken. Deze worden schoongemaakt door jongeren die meer met elkaar praten dan schoonmaken. Het zwembad is vies en heel klein. Achter de receptie werkt een vrouwlijk persoon die kampeerders onbeschoft, onprofessioneel, grof en ondoordacht te woord staat.
Mening nr: 2435
Datum: 28-01-2010
Joan 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heerlijke vakantie in een luxe bungalow gehad op het Kuierpadtien. Er is enorm veel te doen. We hebben geskied (met skiles), heerlijk van de natuur genoten (camping ligt aan het bos), gemidgetgolft, gezwommen en natuurlijk nog veel meer. Personeel is zeer vriendelijk. Onze kinderen hebben, ondanks dat wij in een bungalow zaten, veel contacten op gedaan. Wij komen zeker nog eens terug!
Mening nr: 2424
Datum: 18-01-2010
geertje klaver 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Afgelopen zomer (3 weken juli) gekampeerd met ons gezin op deze camping, wel even zoeken want de kinderen zijn 9-11-16 jaar, maar we hebben hier gevonden wat we zochten voor ieder wat wils van sportwedstrijden tot een chillplaats voor de oudste en ook leeftijdsgenoten. Geweldige buurtjes die ons nog geholpen hebben met de voortent, altijd wat te doen en ook rustig. schoon sanitair en vriendelijk personeel. We hebben net weer geboekt voor 3 weken.
Mening nr: 2413
Datum: 04-01-2010
boersma 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

we zijn op deze camping geweest afgelopen zomer en hebben hier met ons gezin meer dan genoten van de skibaan, het zwembad en de skatebaan, ik hoorde dat erin 2010 een echt outdoorcentrum bij komt geweldig, ook het sanitair werd keurig bijgehouden en in de Bnegel moet je de spare-ribs geprobeerd hebben. Wij hebben in ieder geval weer geboekt
Mening nr: 2175
Datum: 10-08-2009
pielkenrood 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Helaas meningen niet gelezen voordat we weggingen. De volgende punten zijn ons opgevallen, nl 1 in de receptie is de verdeling van de plaatsen niet centraal geregeld, ze doen maar wat. We kwamen nl aan en kregen een plaats toegewezen welke, achteraf bleek, nooit verhuurd had moeten worden. (we konden eventueel verhuizen naar een andere plek welke nog vrij was. Bij controle of deze plek ons aan stond bleek deze gewoon verhuurd te zijn. Weer een bevestiging van het bovenstaande mbt de receptie).Na een aantal keren aandringen kregen we na een week pas mede kampeerders op het veld erbij. 2 vernielzucht! Iedere morgen was er wel wat gesloopt of gestolen. Schandalig en het komt zeker niet te goede van het gevoel van veiligheid tijdens de nacht. Misten duidelijk de nachtbewaking. Het kwam ook wel voor dat tot 's morgens 5.30 uur jeugd bovenaan de skibaan zat. 3 Prijs van de camping. We hebben voor minder op een betere camping gestaan. Positief was wel de skibaan en de skilessen die gegeven werden. Conclusie is dat als we ooit weer terug komen op de camping de meningen zullen lezen om te zien of er iets gedaan wordt met de klachten.
Mening nr: 1646
Datum: 03-01-2009
dreutel 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij zijn in de bouwvak naar het kuierpadtien geweest. We kozen vanwege zen sterren het kuierpadtien. Maar al gauw hadden we door dat het niet de droom vakantie zou worden waar we op hadden gehoopt. 1 zwembad veel te klein en vies. 2 recreatie zeer slecht (te laat)(te weinig kennis)(geen verandwoording ten opzichte van mijn kinderen) 3 personeel weet niks als je iets vraagt zelfs de receptie niet. 4 Schoon maak personeel doet weinig alles draait op 1 meisje dat heel hard werkt maar geen enkele hulp krijg van haar puberende collega,s. 5 internet hebben we amper kunnen gebruiken en de gene die er over ging kwam tot 4 keer een afspraak niet na waardoor ik 4 keer op hem zat te wachten. verder hebben we veel geklaagt bij de receptie maar niemand voelde zig aangetrokken om ons te helpen. Deze camping is zeker geen 5 sterren waard en we gaan ook nooit meer trug want wij willen genieten van onze vakantie en dat lukt bij deze oplicht camping echt niet
Mening nr: 1097
Datum: 27-04-2008
G. Graat 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We zijn met Hemelvaart/pinksteren op Rekreatiepark 't Kuierpadtien gestaan. We stonden op veld U, perfect voor de kinderen met 't speeltje op het veld. De plaatsen zijn prachtig. De sanitaire voorzieningen zijn zeer goed, wordt ook veel schoongemaakt en het is er lekker warm. Het recreatieteam verdient een pluim en een griffel vindt ik, ze deden het zeer leuk. Van het knutselen tot aan de avonden. Ze waren steeds enthousiast. Het binnenzwembad is klein, maar er ia altijd voldoende ruimte. Het buitenbad is erg leuk met de glijbaan en het peuterbad! Er is ook een supermarkt, waar van alles te koop is, en altijd verse broodjes. Een prachtige camping, ook voor de wat oudere jeugd is er voldoende te doen van sien tot een echte skatebaan. Een echte aanrader
Mening nr: 1024
Datum: 15-02-2008
annelies 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De kids vonden het geweldig !!! OK, het zwembad was veel te klein, maar er waren genoeg andere leuke dingen die ze konden doen. Met het sanitair weinig of geen problemen gehad. We hebben de eerste dag het hele terrein verkend, en waren al snel tot de conclusie gekomen dat we beter wat verder konden lopen naar de nieuwe gebouwen met grote douches. ( we stonden achterin, en hadden nog oude sanitairgebouwen ) Het personeel wist idd niet echt van wanten ( te jong ), maar ze wisten wel de kleintjes te vermaken. En dat is het belangrijkste als ik op vakantie ga. Mijn kids blij, ik blij ! Wasmachines mogen er van mij wel een paar bij komen. Ik vind 5 wasmachines en 4 drogers te weinig voor 100 staanplaatsen.
Mening nr: 535
Datum: 11-03-2007
moeijes 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De omschreven reacties kloppen met onze ervaring op deze camping. De camping wordt gerund door ondeskundige vakantiekrachten en studenten. Bij binnenkomst is er een veel te kleine en gedateerde receptie. Het binnen zwembad is niet in verhouding tot de behoefte van de camping. Er dan ook nog voor moeten betalen op een 5 sterren camping is ongepast. Volgens de receptie is dit om het aantal bezoekers te beperken ! Bij de ''nieuwe'' ruime kampeervelden staan nette sanitair gebouwen. Voor mij echter onbegrijpelijk dat deze soms geheel worden afgesloten tussen 18.00 en 21.00 uur om schoon te maken. Iedereen mag dan met zijn vaat en kinderen over de caming op zoek naar een ander gebouw die op dat moment zwaar overbelast worden. Op de zeer ruime ''nieuwe'' kampervelden zijn de speel voorzieningen voor de kleinere kampeerders zwaar onder de maat. Er staan er veel te kort en sommige zijn ronduit gevaarlijk (staan los of zijn defect). Reparatie door de eigen TD (leeftijd en ervaring !) bleek erg moeilijk tot niet mogelijk. Deze camping heeft bij mooi weer veel mogelijkheden voor vermaak in de vorm van het buiten zwembad (onverwarmd en dus erg koud) en o.a. de diverse (zwem)meertjes. Bij matig of slecht weer is er op de camping niets te beleven. In zijn totaliteit is deze camping zijn 5 sterren beslist niet waard en erg duur voor hetgeen er wordt geboden en de geleverde service.
Mening nr: 190
Datum: 10-06-2006
Vries 
april - juni 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ik sluit mij geheel aan bij de vorige meningen die op deze site staan. Dat je nog extra moet betalen voor het zwembad! En dat voor een 5 sterrencamping!! Ik vind ze echt geen 5 sterren waard ook gezien dat de kampeertarieven erg aan de hoge kant is. Er is wel een unieke skibaan, maar daar moet je liefhebber voor zijn. De kampeerplaatsen zijn wel ruim,wat ik wel een pluspunt vond.
Mening nr: 82
Datum: 20-05-2006
Lind@ 
®  
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

We wilde naar een echte leuke 5 sterren camping, en mijn hemel wat was dat tegengevallen. De camping werd beheerd door tieners of studenten al vroeg je iets moest dat eerst nagevraagd worden want men kon er niet direct antwoordt op geven, een ruggegraat om mensen toe te spreken op bijvoorbeeld los lopende honden of geluidsoverlast hadden de tieners niet, men maakt gebruik van seizoen arbeiders niets mis mee maar het is te gek voor woorden dat men niet weet hoe de frituur werkt en je zo tijden op een zak patat moest wachten. Toen wij kwamen waren de wc en douchegelegenheden prachtig schoon 2 x op een dag werden ze verschoond. Maar na een week toen het hoogseizoen begon bracht men dit terug tot één keer per week en net als het hoogseizoen begint heel raar.. Op de site van het kuierpadtien staat dat er een overdekt zwembad is en dat hebben we geweten, nummertjes trekken om naar binnen te gaan en niet vrij zwemmen iedere keer als je kwam moest je extra betalen. Met 50 mensen was het zwembad stik vol terwijl de camping meer dan 1000 plaatsen heeft, skieen kon je niet per keer maar moest je arragementen kopen van 3 dagen.. Bij vele annimaties moesten er nog extra voor betaald worden, ook het skelter verhuur was zo duur. Al met al een hele dure camping, met leuke plaatsjes maar waar je voor extra aktiviteiten extra moest betalen. Viel erg tegen ! grt Linda
Mening nr: 70
Datum: 18-05-2006
P. Schneider 
april - juni 2006
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De boeking verliep soepel. De ontvangst op de receptie was knullig. Het veldje met afwisselende vaste staanplaatsen en te verhuren plaatsen was aardig. Op deze camping zijn te veel vaste staanplaatsen, terwijl de eigenaar verteld dit niet nodig te hebben. Je ziet dan ook dat vaste 'bewoners' van vaste staanplaatsen zich meer als 'eigenaar' gedragen dan andere gasten en dit kan irritatie opleveren. De camping mag verder wel eens een opknapbeurt krijgen, de omgeving van en de gebouwen waar de receptie in gevestigd is, is zeer gedateerd. Het personeel zonder meer vriendelijk maar veel te jong en heeft vervolgens nauwelijks natuurlijk overwicht op vervelende en agressieve jongelui. De bar was maar tot 23.00 uur open en een 'disco' om 21.00 uur vanaf 13 jaar is niet van deze tijd.