Sluiten

Camping De Otterberg in Wijster

De Otterberg De Otterberg De Otterberg
BuitenzwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Otterberg heeft kampeerplaatsen die minimaal 100m² groot zijn en verdeeld zijn over ruime grasvelden, omsloten door bosschages. Als u wilt, mag u de auto op de plaats parkeren. Gezinnen met kleine kinderen kiezen vaak voor velden met speelwerktuigen. Het moderne zwembad op camping de Otterberg bevat een groot bassin met een diepte van 1 m 40, een kleuterbad met een diepte van 40 cm, en een peuterbad met een diepte van 10 cm. Alle activiteiten worden begeleid door onze recreatieteams. Een volledig dagprogramma wordt verzorgd door jonge enthousiaste mensen van de WZN. Alle grote evenementen worden verzorgd door een team bestaande uit vaste gasten van de camping.

laag - hoog
Camping De Otterberg
Drijberseweg 36a
9418TL - Wijster
Provincie: Drenthe
Telefoon: 0593-562362

GPS coördinaten: 52.80157 / 6.52463
(52.80157° 48' 5.7'' N    6° 31' 28.7'' O)
Aantal plaatsen: 322  / Toerplaatsen: 130
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Otterberg

Meningen over Camping De Otterberg

Mening nr: 800
Datum: 12-08-2007
Jansen 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zeer de moeite waard. De sanitair voorzieningen zijn in prima staat. De kinderen hebben zich prima vermaakt, en hierdoor wij ook. De camping heeft veel faciliteiten zoals zwembad midgetgolf manege. De tarieven zijn prima
Mening nr: 794
Datum: 11-08-2007
John 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Onze mening is een zeer slechte camping. De internetsite geeft een vertekend beeld. De camping bestaat voor een groot gedeelte uit sta caravans. Hierdoor zijn er veel vaste bezoekers. Deze mensen houden de recreanten de gehele dag in de gaten en kijken deze mensen met de rug aan. De sfeer is dan ook helemaal niet goed. Er is beschreven dat er een supermarkt is. Deze is gesloten. De honden uitlaat plaats is op de openbare weg. De paddestoel in het zwembad wordt alleen aangezet wanneer er fotos gemaakt worden door de camping eigenaar zo ook het bubbel gedeelte. Een lekkere does nemen moet binnen 5 minuten dan stopt de does er vijf minuten mee. De doesjes zijn niet goed afgesteld op koud of warm en op straal sterkte wat zeker niet fijn is. de toiletten en does gedeeltes zijn niet schoon. Het schoonmaken wordt gedaan met de franse slag. Wij hebben geen geloofsovertuiging, ook zeker hier door val je buiten de organisatie en van de camping. mijn kinderen hebben het hierdoor niet naar hun zin gehad. geen geloofsovertuiging wordt je met de rug aangekeken. De mensen van het recreatieteam en mensen van de camping laten hun eigen hond uit in het bos waar kinderen spelen. Hier wordt bijvoorbeeld het lazergame gespeeld. Of kun je gebruik maken van de fietscross baan. Ook lopen er honden los van de vaste camping gasten. Er zou ook een survivel baan moeten zijn maar is niet te vinden. de camping is ook voorzien van verkeers drempels. hier zetten we een vraagteken bij. Het is alsof je tegen een stoep aan rijdt. Deze liggen er om de 30 meter. de camping is niet goed verlicht in de nacht. Hierdoor zijn opstakels zoals de drempels niet te zien. Dan voor gehandicapten is deze camping niet klantvriendelijk. ze hebben de nodige voorzieningen getroffen. Maar dat is dan ook alles. standaard heeft deze camping ook geen adres of telefoon nummer klaar liggen voor een arts of ziekenhuis. s.nachts is de poort gesloten wat problemen geeft wanneer iemand met spoed naar het ziekenhuis moet. Al met al is het onbegrijpelijk dat de camping onder de goed keuring valt van de ANWB.