Sluiten

Camping De Muk in Winssen

De Muk De Muk De Muk
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Muk straalt rust en ruimte uit in een omgeving met een diversiteit aan activiteiten en faciliteiten. Wij richten ons specifiek op mensen die van zelfstandigheid, rust en ruimte houden. Mensen die een prettige uitvalsbasis zoeken om vervolgens de omgeving te gaan verkennen. Er zijn diverse mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving met markante rust- en uitkijkplaatsen. Zwemwater met zowel binnen- als buitenbad en een natuurlijke zwemplas is binnen 2,5 km aanwezig.

laag - hoog
Camping De Muk
Betenlaan 3
6645KR - Winssen
Provincie: Gelderland
Telefoon: 06-22902887

GPS coördinaten: 51.8681 / 5.6947
(51.8681° 52' 5.2'' N    5° 41' 40.9'' O)
Aantal plaatsen: 30  / Toerplaatsen: 25
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Muk

Meningen over Camping De Muk

Mening nr: 4797
Datum: 18-07-2014
G.Knevelman. 
april - juni 2014
Senioren
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 10| Accomodatie/plaats: 9| Leiding van camping: 10| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Rust en ruimte.

n.v.t.

Een mooie rustig gelegen kleine camping op een kalver veehouderij, en nu komt het! van deze veehouderij merk je totaal niets! Geen (voor sommige gasten) onaangename reuk van de dieren of diergeluiden. Wel is er een kleine dierenweide waar een paar geitjes/kippen en lama's rondlopen (overigens heel erg leuk) Een enthousiast (eigenaars) echtpaar doet hier zijn uiterste best om het de gasten naar hun zin te maken. Ontvangst b.v. met een kopje koffie. Schoon sanitair, een klein bar met zitje in de schuur waar je ook eventueel je fiets mag plaatsen. Verder is er b.v. een wasmachine aanwezig. Douchen is bij de prijs inbegrepen. De stroom die je krijgt is hier 10 amp. In het nabijgelegen dorp (3 min met de fiets) is een grote supermarkt aanwezig. Deze mini camping is zonder meer een aanrader voor de ruimte en rustzoeker.