Sluiten

Camping t Paardeweitje in Winterswijk

Camping t Paardeweitje in Winterswijk Camping t Paardeweitje in Winterswijk Camping t Paardeweitje in Winterswijk
Strand (zee/meer/rivier)Huisdieren toegestaanSVR camping

Camping 't Paardeweitje in Winterswijk ligt in een bosrijke omgeving in het buitengebied van Winterswijk in de Achterhoek. De boerderij is sinds 1300 bewoond door één familie Samberg. Het bedrijf is een melkveebedrijf met een stalhouderij. De camping ligt dicht bij het dorp Winterswijk en recreatiegebied 't Hilgelo. Het kampeerterrein is prachtig gelegen met voldoende ruimte voor privacy. Vooral senioren kunnen hier genieten van rust en ruimte. Voor de dagelijkse boodschappen vindt u de winkels op loopafstand. De camping is door de centrale ligging een uitstekend startpunt voor veel wandel- en fietsplezier.

Camping t Paardeweitje
Waliënsestraat 135
7103EA - Winterswijk
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0543-512923
06-22290512

GPS coördinaten: 51.9888 / 6.7231
(51.9888° 59' 19.7'' N    6° 43' 23.2'' O)
Aantal plaatsen: 15  / Toerplaatsen: 15
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping t Paardeweitje

Meningen over Camping t Paardeweitje

Mening nr: 2904
Datum: 26-08-2010
Hoogstraten Agnes 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben geweldig naar ons zin gehad bij jullie op de camping, nou regent het zo hard en lang dat ik medelijden heb met de mensen die daar nu nog staan.Volgend jaar komen we terug en hopen dan op nog beter weer.Hartelijke Groeten aan Wim en Astrid en fam. Hou goede moed. Fam Hoogstraten uit Huissen
Mening nr: 611
Datum: 21-05-2007
bernard kulche 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een kleine camping (15 plaatsen) geknipt voor rustzoekers en fietsliefhebbers van alle leeftijden, minder voor gezinnen met (drukke) kinderen, geleid door de bijzonder hartelijke, en uiterst communicatieve Astrid Samberg, die elke bezoeker met een kop koffie verwelkomt. Vlakbij recreatieplas 't Hilgelo gelegen, met mooi zandstrand. Fraai coulissenlandschap in de directe omgeving. Door de rustige ligging, even buiten de bebouwde kom van Winterswijk met zijn gezellige winkels en eetgelegenheden ook geschikt voor hen die niet gek zijn op kokkerellen op de camping. Ook de enorme kampeersupermarkt van Obelink is op enkele kilometers afstand te vinden. Het terrein is nu eens niet steriel aangelegd: gewoon een mooie vlakke weide, omgeven door mooie boomgroepen. Prima sanitair, verdeeld over twee blokjes.