Sluiten

Camping Mounewetter in Witmarsum

Camping Mounewetter in Witmarsum Camping Mounewetter in Witmarsum Camping Mounewetter in Witmarsum
AquaparkWaterglijbaanVerwarmd zwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

In een prachtig Fries landschap en in de nabijheid van enkele van de beroemde historische Friese "elf steden", ligt tussen Bolsward en Harlingen Camping Mounewetter in het rustieke Witmarsum. Recreatiecentrum Mounewetter is bij uitstek geschikt voor een geslaagde vakantie in Friesland. Op korte afstand van het park vindt u het schitterende merengebied, het bosrijke Gaasterland en de historische plaatsen als Hindeloopen, Stavoren en Makkum aan het IJsselmeer. Ook een leuke dagtrip naar de waddeneilanden Vlieland of Terschelling is één van de vele mogelijkheden.

Al de gasten kunnen gratis gebruik maken van het verwarmd openluchtzwembad naast de camping (open van 27 april tot 7 september). Het waterpark heeft: een peuter/kleuterbad, een waterspeeltuin, een bad met een diep (met duikplanken) en een ondiep gedeelte en een ligweide met speeltoestellen en airtrampoline. Het is vanaf de camping veilig te bereiken voor kinderen. De ingang is gelijk naast de centrale parkeerplaats.

Camping Mounewetter
Mouneplein 1
8748DT - Witmarsum
Provincie: Friesland
Telefoon: 0517-531967

GPS coördinaten: 53.0993 / 5.4709
(53.0993° 5' 57.5'' N    5° 28' 15.2'' O)
Aantal plaatsen: 180  / Toerplaatsen: 33
Open van: 01 april   tot: 08 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Mounewetter