Sluiten

Camping Sudersé in Workum

Camping Sudersé in Workum Camping Sudersé in Workum Camping Sudersé in Workum
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Sudersé ligt centraal tussen de mooie oude stad Workum met zijn rijke historie en cultuur, en het prachtige IJsselmeer met haar schitterende strand. Een ideale plek om te zonnen, zwemmen, surfen, zeilen en te vissen! Een omgeving in de Friese Zuidwesthoek die rust geeft en uitstraalt.

Camping Sudersé
Slinkewei 8
8711HC - Workum
Provincie: Friesland
E-mail: info@suderse.nl
Telefoon: 0515-541924

GPS coördinaten: 52.9726 / 5.4254
(52.9726° 58' 21.4'' N    5° 25' 31.4'' O)
Aantal plaatsen: 46  / Toerplaatsen: 32
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Sudersé

Meningen over Camping Sudersé

Mening nr: 3329
Datum: 20-06-2011
De Vroey 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Vorig jaar hebben we een dag of 5 gelogeerd met ons gezin en een hond in een trekkershut. We hebben een heel fijne vakantie gehad. Dit jaar komen we terug maar dan in de kampeerbungalow. Prima camping en verzorgd sanitair blok. We kijken er naar uit.
Mening nr: 1716
Datum: 18-02-2009
Pauwels 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben in mei 2008 een week op de camping gestaan. Wij hadden onze eigen caravan bij. En wij waren zeer tevreden over de sanitaireblok,mooi, netjes en verzorgd. De eigenaars waren vriendelijk en volgens ons was de prijs kwaliteit oke.
Mening nr: 520
Datum: 07-02-2007
Jan Pieter van der Plaats 
®  

Algemene beoordeling

Als reactie op de mening van de familie klaassen, wil ik de volgende mening plaatsen. Jammer dat de Familie zich niet met de klachten bij ons als camping meldt. Zeker als de inhoudt pertinent onwaar is. Voor hun vertrek hebben ze een opmerking gemaakt over de caravan, dat het iets te slecht was om te verhuren. Prima dat kan zo zijn, maar is het dan nodig om er tal van dingen bij te verzinnen? Alles is stuk staat er: de koelkast doet het gewoon er staat zelfs een extra grote in de voortent, hebben ze dat niet gezien? Douche stuk? Er zit niet eens een douche in de caravan. Kraan stuk? Ook daar weten we niets van. En dan tenslotte de sanitaire voorziening. Dit toiletgebouw is gloednieuw geplaatst april 2006. Het is een zeer luxe en moderne toiletgebouw, welke je bijna nergens ziet. Ik weet niet wat de familie klaassen dan verwacht van sanitair, misschien een bubbelbad of jetstreams?? jammer dat we dit op zo'n manier moeten lezen, jammer dat het niet persoonlijk kon. Ik nodig een ieder uit om onze camping te bezoeken in Workum of onze website www.suderse.nl.
Mening nr: 440
Datum: 13-11-2006
klaassen 
®  
september - oktober 2006
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zaten in de caravan. kan met goed fatsoen niet meer verhuurd worden. In de caravan was alles stuk(koelkast, rits buitentent, gordijntjes, douche, kraan) Cravan was oud en muf, voor sanitair was je aangewezen op gemeenschappelijke cabine. Deze was redelijk.