Sluiten

Camping 't Schouwke in Wouwse Plantage

Camping 't Schouwke in Wouwse Plantage Camping 't Schouwke in Wouwse Plantage Camping 't Schouwke in Wouwse Plantage
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanSVR camping

Camping 't Schouwke is gelegen net buiten de dorpskom van het bosrijke Wouwse-Plantage. Wouwse-Plantage is centraal gelegen tussen Roosendaal en Bergen op Zoom. Zelfs België ligt op een steenworp afstand van de camping ( einde weg links). In de directe omgeving van deze camping zijn diverse knooppunten te vinden van de vele fiets en wandelroutes die West Brabant en de Antwerpse Kempen rijk zijn.

Camping 't Schouwke
Schouwenbaan 1
4725SV - Wouwse Plantage
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 06-24326238

GPS coördinaten: 51.48497 / 4.399
(51.48497° 29' 5.9'' N    4° 23' 56.4'' O)
Aantal plaatsen: 47  / Toerplaatsen: 47
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping 't Schouwke

Meningen over Camping 't Schouwke

Mening nr: 3325
Datum: 18-06-2011
Maya de Lange 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Nette camping met aardige eigenaar die altijd in is voor een praatje. Sanitair ziet er prima uit en is keurig verzorgd en schoon. Douchehokjes zijn krap bemeten en afzuiging kan beter.Hokjes met wastafels zijn niet aanwezig. Camping heeft nu 50 plaatsen en het gevolg is dat het sanitair niet toereikend is maar daar gaat aan gewerkt worden. AL met al een prima camping voor langer verblijf maar ook voor een tussenstop naar het zuiden. Hele mooie omgeving om te fietsen en te wandelen en er zijn veel steden en dorpjes die je kunt bezoeken.
Mening nr: 2944
Datum: 06-09-2010
Saskia en Wim 
september - oktober 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Heerlijk camping. Grote plaatsen, goed en mooi schoon sanitair. Vriendelijke en behulpzame eigenaars.
Mening nr: 2602
Datum: 24-05-2010
Nobel 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij hebben het pinksterweekend hier gestaan. Het sanitair is gewoon bijzonder goed. Nieuw, zeer netjes, schoon en zeker geschikt voor gebruik in de winter. Hij is het hele jaar open. Minder geschikt voor gezinnen met kinderen, wel is er een zandbak. Verder niet veel voor ze. De camping is zeer geschikt als uitvalsbasis voor het maken van wandel- en fietstochten. Fiets- en wandelroute netwerk kaartjes hangen aan de muur in de gezellig ingerichte recreatieruimte met tv en houtkachel. Voor een minicamping is deze al vrij groot. Ongeveer 35 plaatsen. Rondom het terrein lopen paarden en een pony. Verder is een een kikkerpoel waarin de kinderen kunnen zwemmen/poedelen. Het gras is goed verzorgd en wordt na vertrek gelijk gemaaid. De beschutting tegen de wind is minimaal. Gunstig zijn de standaard vertrektijden; pas om 13.00 vertrek. Vaak kan je nog wat langer blijven als er geen nieuwe gasten komen. De camping ligt opzich vrij rustig, maar vanuit de omgeving komt vrij veel verkeerslawaai aanwaaien. In de verte kun je bij noorden wind de snelweg horen, ook komen vlakbij de camping 4 wegen samen, waardoor er geregeld auto' s en tractors langs rijden. Het is niet echt heel vervelend, maar wij vonden het wel storend, want het is daarom niet echt rustig te noemen. Verder hadden wij de pech dat er op zaterdag voor Pinksteren een feest gegeven werd in de aan de overkant van de weg gelegen horeca. Maar, zo is ons verteld, dat zou maar 4 of 5 keer per jaar gebeuren.