Sluiten

Camping Molenvelden in Zandoerle

Molenvelden Molenvelden Molenvelden
Verwarmd zwembadWaterspeeltuinWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Molenvelden is een mooi en luxe park in een prachtige omgeving. Gelegen in het kerkdorpje Zandoerle midden in de prachtige natuur van de Brabantse Kempen. Vlakbij het land van ‘De Acht Zaligheden’ en ‘De Contente Mens’. De Kempen is het gebied ten zuidwesten van Eindhoven dat bijna ongemerkt overgaat in het Belgische land. Een plek waar de mensen nog weten wat het goede Brabantse leven is. De rijke historie van het aangrenzende kerkdorp Oerle gaat terug tot in de prehistorie. Grafheuvels uit de Bronstijd brengen u terug in de tijd. In de nabijgelegen bossen van Halfmijl en Toterfout werden een aantal van de 17 gevonden grafheuvels gerestaureerd. Eigenlijk is elk omliggend dorp met vele aantrekkelijke terrasjes een bezienswaardigheid op zich.

laag - hoog
Camping Molenvelden
Banstraat 25
5506LA - Zandoerle
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 040-2052384

GPS coördinaten: 51.40725 / 5.35815
(51.40725° 24' 26.1'' N    5° 21' 29.3'' O)
Aantal plaatsen: 363  / Toerplaatsen: 61
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Molenvelden

Meningen over Camping Molenvelden

Mening nr: 5386
Datum: 28-08-2018
rob 
juli - augustus 2018
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 1| Kwaliteit Sanitair: 1| Hygiëne sanitair: 1| Ontvangst: 1| Faciliteiten: 1| Accomodatie/plaats: 1| Comfort: 3| Leiding van camping: 3| Animatie/Activiteiten: 1| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 3|

Algemene beoordeling

GOED RESTAURANT

alles wat erbuiten valt

Helaas is deze camping niet zoals het moet zijn.Sluiten zomaar mensen af van gas en stroom en de manier hoe ze met mensen omgaan is zeer teleurstellend we wonen nu al een paar jaar hier,En zouden weg willen maar de camping houdt het op alle mogelijke manieren tegen en verkoopt achter je rug om hun eigen chalets aan de kopers en dan mag alles wel. Je moet hier zelfs ingeschreven staan van de gemeente en hun beweren van niet! Ook de administratie is een hel willen overal geld aan verdienen en de mensen die niet betalen verhalen op de mensen die wel betalen. Wij betalen 350 euro aan gas water ligt in een chalet van 70 vierkante meter en is super geisoleerd en de buren betalen 130 zeer vreemd. Kortom Niet hier naartoe gaan kun je beter naar een camping gaan waar de gasten wel welkom zijn en gehoord worden! Met vriendelijke Groet
Mening nr: 704
Datum: 12-07-2007
I Cornelissen 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In principe een prima camping, maar als toerkampeerder en rustzoeker ben je hier verkeerd want het is een en al seizoensplaats en stacaravans. Er wordt gebarbequed met groepen van 50 pers. en verschillende caravans hebben hangtafels voor hun tent staan. Voorzieningen zijn verder prima, maar het is niet ons soort camping.
Mening nr: 645
Datum: 04-06-2007
van der Wijngaart 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn met Hemelvaart en Pinksteren op deze camping geweest en stonden op plaats nr 12. Dit was een heel leuk wat kleiner veldje met ruime plaatsen en veel privacy. Op de overige, veel grotere velden, stonden veel seizoencampeerders wat toch een aparte sfeer geeft omdat het erg bij elkaar klit. Ook zijn er veel stacaravans, wat toch wat rommelig aan doet. Zwembad is erg leuk, er is een mooie speeltuin en een leuk animatieteam. Voor je afvalzak 1,50 betalen is echt belachelijk veel. Sanitair ziet er prima uit, wordt goed schoongemaakt. Kortom, een leuke camping, voor 1 keer. De volgende keer gaan wij weer ergens anders naar toe.
Mening nr: 99
Datum: 21-05-2006
K. Slump 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Eind juni/begin juli 2005. Deze camping ziet er mooi uit. Plekken zijn royaal en de voorzieningen goed. Maar je loopt het risico dat je midden tussen vaste seizoenkampeerders komt te staan. Door de week lekker rustig, maar van vrijdagmiddag tot zondagmiddag zie je om je heen allemaal mensen die elkaar kennen en tot diep in de avond in groepen voor de caravan zitten. Ook vragen ze overal geld voor, zelfs voor de geldautomaat en voor het afvoeren van vuilnis. 1,50 Euro per vuilniszak! dat heb ik nog nooit ergens meegemaakt. Maar omdat we prachtig weer hadden hebben we een prima vakantie gehad op deze camping.