Sluiten

Camping Flevo-Natuur in Zeewolde

Camping Flevo-Natuur in Zeewolde Camping Flevo-Natuur in Zeewolde Camping Flevo-Natuur in Zeewolde
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanNaturisten

Naturistencamping Flevo-Natuur is een park met mooie kampeerplaatsen voor tent, camper of caravan. De meeste zijn gesitueerd aan het water of de bosrand. Flevo-Natuur is het gehele jaar geopend, waardoor u tijdens alle jaar getijden kunt genieten van de vele mogelijkheden die Flevo-Natuur te bieden heeft. De omgeving van Flevo-Natuur leent zich zeer goed voor uitgebreide fietstochten. Er zijn fietstochten uitgezet, maar u kunt ook heerlijk op de bonnefooi uw weg zoeken door het uitgestrekte bos of langs het Veluwemeer. Het is bepaald niet uitgesloten dat u op uw fietstochten wild tegenkomt zoals herten, wilde zwijnen of zelfs een vos.

Camping Flevo-Natuur
Wielseweg 3
3896LA - Zeewolde
Provincie: Flevoland
Telefoon: 036-5228880

GPS coördinaten: 52.27464 / 5.43759
(52.27464° 16' 28.7'' N    5° 26' 15.3'' O)
Aantal plaatsen: 736  / Toerplaatsen: 250
Open van: 01 april   tot: 30 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Flevo-Natuur

Meningen over Camping Flevo-Natuur

Mening nr: 1622
Datum: 10-12-2008
I.K. Suppiah 
®  
september - oktober 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Recentelijk hebben wij de luxe recreatie villa gehuurd Ooievaar nr 4 op Flevo Natuur. Voor ons was dit een geweldige accommodatie met alles wat je je maar wensen kunt. Deze vrijwel nieuwe villa, beschikt over Sauna, Jacuzzie, stoomcabine en een grote zonnebank, Wij hebben heerlijk genoten bij de open haard. Er was zelfs electrische terrasverwarming en op 2 verschillende terrassen staan kant en klare BBQ's waarvan een op gas. Ieder ruimte beschikt over TV . In de living is er een muziekinstallatie met een uitgebreide collectie fantastische CD's. Wij hebben heerlijk geslapen op de boxspring bedden. Het was heerlijk om over zoveel ruimte met zoveel privacy te kunnen beschikken. Ook onze auto konden wij gewoon naast de villa parkeren op een eigen parkeerplek. Tot onze verrassing waren er enige gratis te gebruiken (wat oudere) fietsen aanwezig. Wij komen hier in ieder geval vaker terug. Meer foto's zijn te zien op de hollandnaturisme site.
Mening nr: 1119
Datum: 07-05-2008
Robbert 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier rond Hemelvaart geweest : op zich een mooi camping terrein ! ( in ieder geval het sanitair) Het is helaas jammer dat de (veelal vaste) gasten gewoonweg niet aardig zijn ! > ze hebben hun eigen cultuur en daar passen blijkbaar geen tijdelijke kampeerders bij. Veel mensen die alleen aan zichzelf denken en asociaal gedrag vertonen ( gewoon door jonge beplating ed lopen.... je zal maar moe worden van een paar meter omlopen...) Al met al een waardeloze camping ! (en dan zoals gezegd vooral de andere gasten)
Mening nr: 725
Datum: 20-07-2007
Robbert 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

zeer groot naturistenterein met overwegend sta-caravans en chalets. Mooi zwembad. De campingvelden zijn erg mooi en zeker bij de Egel/ Eekhoorn erg mooi sanitair. Vaste gasten zijn zeer bepalend in de sfeer ! ( er hangt een amsterdamse sfeer....) Zolang je niet tussen de vaste bewoners terecht komt een hele mooi camping !