Sluiten

Camping Het Groene Bos in Zeewolde

Camping Het Groene Bos in Zeewolde Camping Het Groene Bos in Zeewolde Camping Het Groene Bos in Zeewolde
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Het Groene Bos in Zeewolde is een karaktervolle groene camping, vooral geschikt voor natuurliefhebbers, ouderen en gezinnen met jonge kinderen.

Voor de kinderen is er een speeltuin met diverse speeltoestellen, een zandbak, er zijn steps, kinderfietsjes en skelters, een tafeltennistafel, trampoline en een jeu-de-boules baan. Er is ook een kinderboerderij met schapen, een varken en konijnen. De kippen scharrellen over de gehele camping.

Natuurliefhebbers kunnen heerlijk wandelen, rechtstreeks vanaf de camping kunt u het Horsterwold in. Fietsliefhebbers kunnen een (elektrische) fiets huren en meteen het knooppunten netwerk op fietsen.

Camping Het Groene Bos
Groenewoudseweg 98
3896LS - Zeewolde
Provincie: Flevoland
Telefoon: 036-5236366

GPS coördinaten: 52.3401 / 5.5053
(52.3401° 20' 24.4'' N    5° 30' 19.1'' O)
Aantal plaatsen: 80  / Toerplaatsen: 50
Open van: 01 april   tot: 15 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Het Groene Bos

Meningen over Camping Het Groene Bos

Mening nr: 3178
Datum: 29-04-2011
Harry 

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Tijdens de mooiste Paasdagen sinds jaren een fantastisch weekende gehad op deze rustige, gezellige en vooral gastvrije en schone camping. De plaatsen zijn (zeer)ruim en door het gras en asfaltwegen weinig last vast stof. Het sanitair is in 1 woord "perfekt" te noemen, nieuw en brandschoon, op welk tijdstip van de dag je ook komt. Het dorp Zeewolde is een heerlijk dorp met een leuke kern en fantastische haven. Uitstapjes naar Elburg, Bataviastad en Harderwijk een aanrader. Helemaal geen punt van kritiek?? Ja,... eentje! De onverharde toegangsweg naar de camping met een boord 'doodlopende weg' geeft verwarring om deze weg met caravan in te rijden, meer duidelijkheid en asfalt zouden wij toejuichen. We komen zeker nog eens terug. Harry en Karin
Mening nr: 724
Datum: 20-07-2007
R. Bredschneijder 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke, goed onderhouden camping met zeer ruime plaatsen. Voor de kinderen een leuke speeltuin en een aantal steps en skelters. Mooi sanitair ( al kan het wat weinig zijn als de gehele camping vol staat)